(FOTO) OVO NIJE TELO U KOJE SI SE ZALJUBIO: To je rekla mužu posle porođaja, a od njega je dobila odgovor koji nije očekivala!
Foto: Printscreen Facebook

OTVORENO PISMO

(FOTO) OVO NIJE TELO U KOJE SI SE ZALJUBIO: To je rekla mužu posle porođaja, a od njega je dobila odgovor koji nije očekivala!

Žena -

U medijima se može naći veliki broj tekstova o ženama koje se vrate u formu posle samo nekoliko nedelja od porođaja.Retke su one kod kojih to to stvar genetike. Naime, mnogo više je žena iza kojih su naporni treninzi i iscrpljujuće dijete.

Mnoge žene sebi n4e mogu da priušti takve tretmane, a za tim zapravo nema ni potrebe. To je shvatila Laura, kada je stala ispred svog supruga i rekla mu da njeno sadašnje telo nije ono u koje se zaljubio. Njegovo odgovor joj je dokazao da treba da prestane da brine i da se opusti. Ona je napisala i otvoreno pismo svim mamama, koje je objavila na svom Fejsbuku:

"Posle porođaja sam stala ispred njega, iscrpljena i slomljena, suze su mi bile u očima i rekla sam mu: Ovo nije telo u koje si se zaljubio. Telo u koje se zaljubio bilo je zategnuto, imalo je mišiće, a na stomaku nije bilo nikakvih strija. Telo u koje se on zaljubio, ulazilo je u tesne farmerke, moglo je da uđe u radnju i zgrabi bilo koju veličinu i izađe, znajući da mu odgovara. Ovo telo sada ne može da kupuje u tim prodavnicama i uglavnom nosi helanke. Njegovo telo je ostalo isto, ali moje se promenilo na svaki način. Nije fer.

On joj je ubrzo odgovorio:

"U pravu si, nije to telo u koje sam se zaljubio. Umesto toga, to je telo u kome su rasla naša deca, koje je hranilo našu decu i koje im je podarilo život. To je telo u koje se zaljubljujem svakog dana. Nisam znao šta je ljubav dok nisam video ovo telo i saznao šta sve može da uradi, zato ti hvala"

Ovi je stavila do znanja ženama da ne treba da se stide svog tela, već da budu ponosne na njega, jet to je telo koje je donelo nove živote.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track