MUŠKARCI KOJI UŽIVAJU U PONIŽAVANJU! 5 domino dama prepričava najgora iskustva s neposlušnim robovima!
Foto: Profimedia

BILE SU DETALJNE

MUŠKARCI KOJI UŽIVAJU U PONIŽAVANJU! 5 domino dama prepričava najgora iskustva s neposlušnim robovima!

Žena -

U životu domino dame obično stvari idu onako kako ona želi, ima roba ili submisivnog muškarca koji ju sluša i uživa u tome da ga ona ponižava.

Postoje domine koje se nazivaju profesionalnima, one svoje usluge ponižavanja i dominacije prodaju na tržištu, no i one se susreću s iritantnim klijentima, njima najiritantnija iskustva ispričale su za Vice.

"Stvar je manira, odnosno nedostatka istih, to me može izbaciti iz takta", započinje Kvin Ivi profesionalna domina iz Toronta, ona je specijalizovana za medicinske igrice i upotrebu igala.

foto: Profimedia

"Mnogo toga uzimaju za pravo, muškarci koji plate za igru misle da mogu dobiti sve odmah. Prekidaće me tokom seanse i požurivati me da započnem s njihovim glavnom nastranošću, umesto da me puste da radim po svom."

Gospođica Freudian Slit specijalizovana je za ponižavanje i objektivizaciju svojih klijenata. Ona ih tera da budu stolice i držači za noge na kojima sedi.

"Muškarci će ponekad tražiti stvari za koje se nismo dogovorili unapred. Tvrde da su robovi ili submisivni, ali odbijaju da ostave ego ispred vrata. Unajme me zbog moje sposobnosti da kontrolišem i zadržavam zadovoljstvo, ali potajno žele da budu glavni. Razljute s jer nisu mogli doživeti svoju fantaziju 100 posto", kazala je Freudian.

foto: Profimedia

Druga dama ima obrnuti problem, najviše ju živcira kada njeni klijenti ne ispunjavaju njene, izričito precizne upute.

"Ako imam suba (submisivnog partnera) koji kaže da želi da mi kupi bombonjeru. Reći ću mu: 'Ok ali bez voća i orašastih plodova.' A nakon toga dobijem kutiju puno grožđa, lešnjaka u čokoladi. Gle, možeš mi postavljati pitanja, ja ću se rado ponavljati, ali moraš me slušati, jer jako sam precizna oko onog što želim", objasnila je svoju frustraciju Mistress Emily.

Mistres Fiona je 28-godišnja domino dama najviše mrzi nedoslednost.

"Ako jednom ideš do samog kraja u izvršavanju zadatka, onda to očekujem svaki idući put. Godinama se bavim ovim poslom i shvatila sam da je nedoslednost pokazatelj toga da te neko ne poštuje", objasnila je.

foto: Profimedia

LIdia Faitful, je zaposlena kao domino dama i seksualna radnica u legalnom bordelu u Nevadi. Za nju je najgora stvar kada submisivni klijent misli da je domina u stvarnom životu. "Misle da me pali ulizivačka submisija, a zapravo mi se to gadi", objasnila je Faitful.

(Kurir.rs/100posto.hr/vice/foto Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PROMENILA IMIDŽ: Aleksandra Prijović u SADO-MAZO fazonu! Ali to nije sve...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja