VOLITE LETNJI HIT DESPACITO? Ovo je onda prava stvar za vas!
Foto: PR

Sjajna ideja

VOLITE LETNJI HIT DESPACITO? Ovo je onda prava stvar za vas!

Žena -

Smeta vam vrućina? Jedva čekate zasluženi godišnji odmor? Osećajte se kao da ste svakog dana na nekoj egzotičnoj plaži. Dočekajte odmor u latino raspoloženju uz fenomenalnu Despacito NOSAM majicu u crnoj i beloj boji za devojke i muškarčine.

foto: PR

Portorikanski pevač Luis Fonsi je u januaru ove godine izbacio novu pesmu pod nazivom Despacito (ft. Daddy Yankee) i za samo šest meseci postigao preko dve i po milijarde pregleda. Pesma obara sve rekorde slušanosti, i preti da postane globalni hit. Na Youtube kanalima možete videte više verzija ove pesme kao i veliki broj cover verzija, kako sporih tako i bržih.

Šta je toliko privlačno u pesmi Despacito? Pravi odgovor na ovo pitanje je SVE! Pesma je jako harizmatična, melodija je vrhunska, a spot u letnjem, morskom fazonu nas tera da se makar u mislima nađemo na nekoj prelepoj plaži. Latino ritam pesme nam se uvlači pod kožu i tera nas da mrdamo kukovima u latino stilu.

Nabavite i vi što pre Nosam Despacito majice i ne zaostajte za trendom.

foto: PR

Ukoliko je vaš favorit bela majica, možete je OVDE poručiti po ceni od 1400 rsd, a ako želite crnu Despacito majicu, OVDE može biti vaša za 1500 rsd.

Još mnogo kreativnih proizvoda za vas, možete OVDE pronaći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track