AVA GARDNER I FRENK SINATRA SU IZGARALI OD LJUBAVI: Bili su previše slični i sve vreme su varali jedno drugo!
Foto: Profimedia

UPOZNALI SU SE 1943. GODINE

AVA GARDNER I FRENK SINATRA SU IZGARALI OD LJUBAVI: Bili su previše slični i sve vreme su varali jedno drugo!

Žena -

Kad je Ava Gardner upoznala Frenka Sinatru 1943. godine već je bila kraljica Holivuda. Ona je u to vreme bila u braku sa Mikijem Runijem, a on sa Nensi.

(VIDEO) NAJSEKSEPILNIJA ŽENA SVIH VREMENA: O njenom bludnom životu pedesetih i dalje se priča

Ava i Frank zaljubili su se šest godina kasnije kad su se ponovno sreli. Ona je iza sebe imala drugi propali brak s Artijem Šavom.

foto: Profimedia

Na prvom izlasku 1949. godine, oboje su znali da je to ljubav. Frenk je tražio razvod od Nensi, ali Ava mu nije verovala. Jedne večeri naterala ga je da dođu pred Nensinu kuću da je pita je li istina da ju je ostavio.

KARIJERE SU IM BILE VAŽNIJE OD DECE: Ove glumice su morale da abortiraju zbog uloge!

"Pozvonio sam i zamolio Nensi da kaže Avi da je istina da sam tražio razvod. Nensi je poludela i rekla mi da nisam normalan, a njoj da je kučka", rekao je Sinatra. Njegova kći Tina seća se da je Gardner bila "jako draga, nežna i smirena" te se trudila ostvariti dobar odnos s njegovom decom.

foto: Profimedia

Frenk i Ava varali su jedno drugo, ali Ava je smatrala da se nju nepravedno proziva promiskuitetnom te da je na delu seksizam - jer Sinatru su gledali kao velikog zavodnika, a nju kao razaračicu brakova. Ipak, previše su se voleli da bi bili jedno bez drugog. Ava i Frenk venčali su se 1951. godine, kad je njemu bilo 35, a njoj 28 godina. Medeni mesec proveli su u Majamiju i na Kubi i sve je izgledalo savršeno.

FRENK SINATRA BIO JE DILER DROGE U MAJAMIJU: Sin Pabla Eskobara otkriva ko je bio popularni pevač!

Problem je postala Avina uzlazna karijera i Frenkova silazna. On je padao u depresiju jer nije mogao dobiti gažu dok je ona radila bez prestanka i uzdržavala ga. Nakon što je on otišao u SAD, ona je saznala da je trudna i odlučila je pobaciti. Frenk je sve saznao kasnije i bio je potpuno uništen. Shvatio je da nikad neće imati porodicu s njom i zapravo nikad nije preboleo to što je pobacila. Ava je to učinila još jednom, a to je verovatno presudilo njihovom braku. Frenkova karijera počela se uzdizati kad je dobio Oskara za "Odavde do večnosti". Počeo ju je varati samo da je učini ljubomornom. Avi je bilo dosta njegove ljubomore i posesivnosti. Rekla je da ne želi sputavati svoj identitet ni zbog kog muškarca. Prevarila ga je s glumcem Tonijem Frensisom s kojim je snimala "Golu Maju" u Rimu. Rastali su se u Meksiku 1957. godine.

foto: Profimedia

"Bili su previše slični. Bili su najbolji prijatelji i voleli su se, ali na kraju najvažnije su im bile karijere", rekla je Sinatrina kći Tina. Ava je preminula u siječnju 1990. godine od bronhijalne upale pluća i lupusa, a Frenk je bio očajan. Njegova ćerka kaže da nikad nije preboleo njenu smrt.

Kurir.rs/100posto.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track