Najnovije vesti

SVE ŠTO NISTE ZNALI O NOVOJ  SRPSKOJ PRINCEZI: Evo po kome je dobila ime i zašto želi da se venča na OPLENCU!
Foto: Printscreen/Facebook

KRALJEVSKO VENČANJE

SVE ŠTO NISTE ZNALI O NOVOJ SRPSKOJ PRINCEZI: Evo po kome je dobila ime i zašto želi da se venča na OPLENCU!

Žena

Engleskinja škotskog porekla Felon Rajman Karađorđević (22), koja je osvojila srce princa Đorđa Karađorđevića (33), oduševljena je Srbijom, koju je prvi put posetila u julu 2015. godine. Iako našeg princa poznaje veoma dugo, tek kada je posetila Srbiju shvatila je da je on onaj pravi.

Moja majka i princeza Linda, mama Đorđa Karađorđevića, zajedno su trenirale karate, tako da ga moja porodica poznaje još od njegovog detinjstva. On i ja se poznajemo preko karatea dugi niz godina. Nekoliko meseci smo pričali o Srbiji, a onda me je u julu i pozvao da ga posetim. Tada se rodila ljubav! Svi su bili oduševljeni što smo se zbližili - priča princeza Felon, koja se samo godinu dana kasnije, 16. jula, i udala za našeg princa. Odlučili su da se venčaju u tajnosti.

- Oboje smo bili za to da napravimo malo intimno venčanje, pa smo pobegli u Škotsku i venčali se u čuvenom škotskom selu Gretna Grin, čuvenom po romantičnim venčanjima u skladu sa škotskom tradicijom. Građansko venčanje je bilo prelepo, a crkveno planiramo na Oplencu! Bila bih veoma ponosna da se venčamo na tom posebnom mestu. Osećam da bi i duh princa Tomislava, Đorđevog tate, tada bio sa nama - priča za oduševljeno Felon Karađorđević.

Princeza je nekoliko puta bila u našoj zemlji, a svaki put kada dođe, zapazi nešto novo i oduševi se. Ona obožava našu tradiciju, obilazi muzeje, mnogo toga je čula o našoj istoriji, pa nije čudo što je nedavno kod Kule Nebojše učestvovala u Krstovdansko-bogojavljenskom plivanju za časni krst koje su organizovali Kraljevski vitezovi Srbije.

"Ljudi su gostoljubivi i velikodušni. Obožavam vašu tradicija. Plivanje za časni krst je bilo najbolje iskustvo u mom životu! Bilo je neverovatno hladno, ali kada je Đorđe pored mene, osećam da mogu da uradim sve. Velika mi je čast i bez obzira što nisam najbolji plivač, plivaću ponovo", kaže naša princeza i dodaje da planira da nas za nekoliko meseci poseti ponovo. Princeza dodaje da su je osvojili prinčevski maniri koji krase Đorđa. Svi se u Škotskoj, kaže, njime oduševljavaju.

- On je pravi džentlmen i od samog početka prema meni se ponaša kao prema princezi! A ova mlada, misteriozna dama rođena je i odrasla u engleskoj grofoviji Sari.

Ime je dobila po liku Felon Karington, iz jedne od najgledanijih američkih serija “Dinastija”.

"Moja mama je bila veliki fan serije “Dinastija” i dala mi je ime po omiljenom liku Felon", kaže sa princeza.

Felon odmalena trenira karate, kojim se danas profesionalno bavi. Ona je fitnes i karate instruktor, a bavi se i plesom. Ona i Đorđe žive na selu u Engleskoj.

(Kurir.rs/Blic/Ana Đokić/Foto Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Glamur, slava i elegancija: 3 princeze čija je svaka odevna kombinacija VEST DANA (VIDEO)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...