ISPOVEST SRPSKIH KUGUARKI: Kada čujete njihova iskustva, i vi ćete ih juriti!
Foto: Profimedia

PROGOVORILE ZRELE ŽENE

ISPOVEST SRPSKIH KUGUARKI: Kada čujete njihova iskustva, i vi ćete ih juriti!

Žena -

Mnoge zrele žene vole da su u društvu mlađih muškaraca, koji su vrlo okretni, aktivni i puni energije. Nijednu ženu neće privući muškarac koji je prikovan za krevet i koji se umori dok se popne uz stepenice, posebno ako je ta žena vrlo aktivna. Mlađi tipovi imaju jači seksualni nagon i prirodno su vrlo gladni za ženskim telom.

Ovo su ispovesti devojaka, kojima razlika u godinama ne smeta i ne pada im na pamete da se zabavljaju sa svojim vršnjacima.

- Uvek sam se zabavljala sa mlađim muškarcima. Prvi sa kojim sam bila u vezi, bio je tačno godinu dana stariji od mene, dok je kod poslednjeg razlika bila četiri godine. Nedavno sam saznala da muzičar u koga sam se zaljubila ima 21, dok sam ja 10 godina starija - rekla je Katarina iz Smedereva (31).

Mislim da nema ništa loše u tome kada se žene zabavljaju sa "piletinom" - moj otac je bio mlađi od mame, ujak takođe, čak i je brat mlađi od svoje supruge. To je totalno normalno u mojoj porodici.

foto: Profimedia

Stariji momci su najgora stvar koja može da ti se desi. U početku sam na aplikacijama za upoznavanja stavljala gornju granicu 39 godina, ali sam se brzo pokajala. Čoveče, mogla sam da osetim očaj u njihovom glasu dok smo razgovarali.

Oni su dosadni, preozbiljni, ne vole da ćaskaju i teme su im vezane za kreiranje porodice i potomke. Nije bi mnogo trebalo da pretragu suzim na 34 godine.

Moj nagon za mlađim momcima verovatno ima veze sa činjenicom da sam prilično nezrela za moje godine. Kasno sam sazrela i imam osećaj kao da zaostajem sa nekoliko godina za svojom generacijom. Kada su neke od mojih drugarica počinjala de sapavaju sa momcima, ja nisam ni dobila menstruaciju.

Brak, bebe i kredit za stan mi trenutno nisu u prvom planu, iako sam zakoračila u četvrtu deceniju. Delimično zbog toga što mi finansijska situacija ne dozvoljava, ali pre svega zato što uživam u svom slobodnom, nomadskom načinu života.

Slično mišljenje ima i Nikolina iz Novog Sada (33), koja ima običaj da tokom putovanaja u inostranstvo upoznaje tipove, koji su uglavnom mlađi od nje.

- Ja se oduvek zabavljam sa mlađim muškarcima. Mislim da to ima veze sa mojim načinom života, jer sam vezana za sezonske poslove. Trenutno imam momka, koji je sedam godina mlađi od mene i za sada sve funkcioniše kako treba. Mlađi momci su zanimljiviji, spremni za avanturu i uvek imaju pozitvan stav za razliku od starijih. Da ne pričamo o kvalitetnijem seksu i koliko su zgodniji.

Jednom sam upoznala momka, krenuli smo na put, a da nisam ni znala koliko imam godina. Uopšte mi nije palo napamet da ga pitam. Da li bi ta informacija nešto promenila?

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ISKOPIRALI ITALIJANKOG MILIONERA: Staće vam srce kada vidite kako je Bojana Ristivojević zaplesala na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track