VOLITE DVA MUŠKARCA U ISTO VREME: Napravite pravi izbor na ovaj način!
Foto: Profimedia

KOJA LJUBAV JE PRAVA?

VOLITE DVA MUŠKARCA U ISTO VREME: Napravite pravi izbor na ovaj način!

Žena -

Jednostavno, privlačnost između ljudi je biološko iskustvo. Može se dogoditi da, iako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, upoznate neku osobu na poslu koja utiče na vaše bujanje hormona.

Ili možda jedno vreme izlazite sa raznim muškarcima i onda odjednom shvatite da vas dve osobe jako privlače.

foto: Profimedia

Kad između dvojice treba odabrati jednog muškarca javlja se osećaj rastrganosti i to postaje jedno zbunjujuće iskustvo. Ipak gledajte to s vedrije strane i pretvorite ovaj odabir u pravu zabavu.

Nastavite da istražujete i ispitujete njihove afinitete, kao i planove koje imaju sa vama. Otvorene veze nisu toliko prihvaćene u društvu, ali u ovom slučaju vam mogu jako pomoći. Pravila za otvorenu vezu vas mogu voditi ka otvorenom razgovoru, koji ne uključuje nikakve granice. Za one koji su više okrenuti tradicionalnim vezama i žele se ipak posvetiti samo jednoj osobi, imamo savet.

Napravite listu prednosti i mana i budite iskreni prema sebi kada ga budete pisali. Obratite pažnju na ove stvari: Vi ste trenutno zapetljani u vrtlogu strasti i navali osećaja, ali nesebična, čvrsta i jaka ljubav uvek pobedi na kraju.

foto: Profimedia

Razmislite o tome na ovaj način: Ko će sto posto biti s vama kad ste bolesni? Ko će vas voleti bez obzira na sve što život donosi?

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja