BIVŠEG MOŽETE LAKO VRATITI: Postoji samo jedno zlatno pravilo koje uvek deluje!
Foto: Profimedia

NEMA PLAKANJA

BIVŠEG MOŽETE LAKO VRATITI: Postoji samo jedno zlatno pravilo koje uvek deluje!

Žena -

Kako bi opet pridobile bivšeg, većina devojaka čini apsolutno iste stvari: plaču, izvinjavaju se, obećavaju da će se promeniti, a ponekad i uskoče bivšem u krevet nadajući se da će to dati još jednu šansu.

Kada malo bolje razmislimo i pogledamo sve ove reakcije, počinjemo shvatati koliko su neprivlačne i zašto one zapravo nikada ne upale.

foto: Profimedia

Svaki muškarac želi biti u vezi jedino sa ženom koju poštuje. To silno izvinjavanje, plakanje i izmotavanje zapravo je gubljenje vremena i vrlo je verovatno da će vas dovesti do izgubljenog poštovanja i trenutka kada će se on ponašati prema vama kao prema igrački.

Ne brinite, sigurno neće izgubiti volju da spava s vama, ali teško da će poželeti nešto više od fizičkog kontakta! Kada jednom otvorite vrata ovakvim situacijama, ne nadajte se da će ikada biti nešto više od obične kombinacije.

foto: Profimedia

Umesto toga, naučite vladati same sa sobom koliko god da vam je teško i sačuvajte svoje dostojanstvo. Kada mu pokažete svoja pravila igre i date mu do znanja da prekid nije za vas kraj sveta, postaćete devojka s kojom će želeti da ostane zauvek.

Verovale ili ne, ovo zlatno pravilo možete koristiti i nakon što ga pridobijete nazad. To i je razlog zbog kog ga zovemo zlatnim pravilom.

Kurir.rs/Comopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja