MUŠKARCI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Žene se groze ovih 5 stvari koje radite!
Foto: Profimedia

IDU IM NA ŽIVCE

MUŠKARCI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Žene se groze ovih 5 stvari koje radite!

Žena -

Izdvojili smo pet stvari koje većina devojaka smatra užasno iritantnim, a muškarci ih ipak rade na Fejsbuku.

1. Kriju status veze

Kada upoznate tipa na žurki, možda vam ni celo veče neće biti dovoljno da saznate čeka li ga možda kod kuće izabrana draga ili je slobodan. Taj je problem na Fejsu rešen u sekundi! Osim ako je, naravno, odlučio izostaviti taj podatak. Onda nam ne preostaje ništa drugo nego da pažljivo analiziramo sve njegove fotke i pokušamo smestiti svaku devojku koja se na njima nađe u kategoriju - prijateljica, poznanica, cura koju zavodi, baš dobra prijateljica, možda sestra... uh, može biti zaista naporno!

foto: profimedia

2. Blokiraju fotke

Potpuno je razumljivo da ne žele da određene osobe gledaju njihove fotke, ali imajući u vidu to da im mi nismo ni šef, ni mama, niti mlađi brat, to stvarno može živcirati. Ako vidimo da je album zatvoren - naravno, odmah pomišljamo na najgore: verovatno je na fotkama mrtav pijan, u krevetu s tri žene ili pleše na stolu potpuno go.

foto: Profimedia

3. Pitaju nas da izađemo... pred svima

Sledeći put kada tip bude dobio poriv da ostavi poruku na zidu "Javi se sutra ako hoćeš da idemo na piće", trebalo bi zamisliti da stoji u sobi punoj naših prijatelja, članova porodice, bivših frajera i kolega i pred svima njima da nas pozove na dejt! Jer, to je upravo ono što radi.

foto: Profimedia

4. Skidaju tagove sa naših fotografija

Ima nečeg začuđujuće uvredljivog u situaciji kada skrolujete kroz svoj nedavno postavljen album i shvatite da je tip kog ste tagovali uklonio sve oznake. Ako je slika kako ispija pivo u lokalnom kafiću dovoljno dobra da je stavi na profil, stvarno ne razumemo zašto su svi ti divni kadrovi s nama nedostojni njega.

5. Dopuštaju da njihova glupost ispliva

"Marko sutra obavlja besplatan pregled dojki" ili one besmislene želim-da-budem-model fotke snimljene ispred ogledala u kupaonici zaista znaju da budi iritantne. Možda misle da je to zabavno ili impresivno, ali nas inspiriše isključivo na kolutanje očima.

Kurir.rs/Comopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track