DŽEJN JE BILA RAZOČARANA SVOJIM BRAKOM: Prevarila sam muža sa 8 godina mlađim muškarcem, a evo šta mi je kasnije uradio!
Foto: Profimedia

ISKRENA ISPOVEST

DŽEJN JE BILA RAZOČARANA SVOJIM BRAKOM: Prevarila sam muža sa 8 godina mlađim muškarcem, a evo šta mi je kasnije uradio!

Žena -

Džejn Vorvik (49) bila je razočarana brakom i upustila se u avanturu sa razvedenim pravnikom Čarlsom koji je osam godina mlađi od nje.

Problemi su počeli kad je njen muž upao u finansijske probleme i postao opsednut poslom i novcem, pa se od nje distancirao. Prevaru nije planirala, ali na šarm razvedenog pravnika pala je poprilično lako. Upoznala ga je na dečijem igralištu, gledao je u nju i prišao joj. Pričali su sat vremena i počela je da razmišlja o prevari o kojoj, tvrdi, nikad nije razmišljala. Nakon susreta su počeli da razmenjuju poruke i mejlove.

foto: Profimedia

Nakon nekoliko dana dopisivanja usledila je poruka: "Hoćeš li se pridružiti deci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince", napisao joj je Čarls. Pristala je i nije joj bilo žao - zabavila se kao retko kada u poslednjih nekoliko godina.

Nakon prvog seksa postala je opsednuta njime.

"Bila je to noć za pamćenje", priseća se. Viđali su se svaki dan, a njoj je to savršeno odgovaralo. Već je stvarala plan kako ostaviti supruga, kad joj je jednog dana Čarls šapnuo da su njegovi susedi počeli da šire glasine da se upustio u vezu sa uglednom ženom.

foto: Profimedia

Nakon toga njihov odnos je počeo da se hladi, komunikacije je bilo sve manje. Konačno, odlazak Čarlsa u Francusku značio je i kraj avanture, a Džejn je opet ostala sama i razočarana u očajnom braku.

"Osećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a posle je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u računar nadajući se da će mi doći neki njegov mejl", kaže Džejn koja se sa situacijom pomirila tek nakon godinu dana.

foto: Profimedia

"To vam je prevara u braku. Spakovala sam svoje najbolje haljine i seksi donji veš i vratila se svojoj porodici. Muž me i dalje ignoriše, ali s tim sam se već pomirila. Kad se osećam loše, samo se mislima vratim u leto 2016. godine. A Čarls? Nisam ga ni čula, ni videla. Otišao je svojim putem...", zaključuje.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track