GLEDATE DRUGARICU SA DEČKOM KOGA VI NE BISTE NI ŠTAPOM DIRALE? Evo zašto dobre žene imaju loše muškarce i obratno
Foto: Profimedia

NIJE IM LAKO

GLEDATE DRUGARICU SA DEČKOM KOGA VI NE BISTE NI ŠTAPOM DIRALE? Evo zašto dobre žene imaju loše muškarce i obratno

Žena -

Ako se uporno pitate kako je vaša dobra prijateljica/prijatelj završila/o s tipom/devojkom kojeg/koju vi ne biste ni štapom dirali, a najradije bi ste ih potpuno zaobišli, znajte da odgovor nije jednostavan i da se takva situacija vrlo lako može dogoditi i vama.

Primera radi, stav da više nema dobrih slobodnih muškaraca i da pravog zapravo nikad neće naći mnoge žene natera na spuštanje kriterijuma, a sve kako ne bi izgubile muškarca za kojeg misle da bi mogao da bude dobar.

foto: Profimedia

Takođe porodice mnogima još uvek nalaze supružnike i neki jednostavno ni u 21 veku nemogu se suprotstaviti svojim roditeljima a neki brak koriste i za pokrivanje svoje naklonjenosti istom polu.

Oženjen muškarac i udata žena kod nas imaju veći ugled u društvu i na poslu, bez obzira da li je to brak iz ljubavi, obaveze ili interesa.

Neki nikad nisu ozbiljno razmišljali o tome kakav im muškarac ili žena zapravo treba, tako da ni uz najbolju volju ne mogu da pronađu nekoga ko će im odgovarati. Stoga, najozbiljnije razmislite o tome koje ste eventualne kompromise spremni da napravite i napravite sliku muškarca ili žene koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Naravno, ima i onih naivnih duša koje u svakom pronalaze nešto dobro, pa će sve loše strane partnera zanemariti u veri da će ga tokom vremena promeniti.

Kurir.rs/radiopuls.lu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track