SPAS ZA KIČMU: Specijalni pojas za leđa za 24 magneta sa kojim ćete zaboraviti na bolove!
Foto: Promo

SPAS ZA KIČMU: Specijalni pojas za leđa za 24 magneta sa kojim ćete zaboraviti na bolove!

Žena -

Ako ništa do sada nije uspelo da vas liši bola u leđima, ovaj genijalni pojas sigurno hoće! Steže vas taman toliko koliko treba, drži kičmu u pravilnom položaju, a 24 magneta koje ima deluju povoljno na otklanjanje tegoba – pogledajte OVDE koliko vam može pomoći.

Ovaj ultraudobni pojas će vam pomoći bilo da su vaši bolovi izazvani predugim sedenjem, stajanjem, fizičkim naporuma ili sportskim aktivnostima. Ima 10 magneta duž kičme, 4 na ramenima, 6 u lumbalnom delu i 4 na stomaku. Ne žulja i dovoljno je tanak da ga možete nositi čak i ispod odeće, a da niko ni ne primeti da je tu.

foto: Promo

Da biste postigli maksimalne rezultate, vratili kičmu u pravilan položaj i eliminisali bolove u leđima, dovoljno je nositi ga do 4 sata dnevno.

Pojas postoji u crnoj, bež i bordo boji, a veličine koje su u ponudi su L, XL i XXL.

VAŽNO: S obzirom na prisustvo magneta, ovaj pojas ne smeju nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.

Iskoristite priliku da po fantastično niskoj ceni od 2490 rsd kupite ovaj magnetni pojas i zauvek se oslobodite bolova u leđima! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track