NAJLEPŠE LOKACIJE NA KIPRU - DOSTUPNE I NAMA
Foto: Promo

NAJLEPŠE LOKACIJE NA KIPRU - DOSTUPNE I NAMA

Žena -

Kipar je ostrvska država koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Na ovom ostrvu još uvek su prisutni mnogi tragovi drevnih civilizacija – rimske, vizantijske i venecijanske. Ima veoma povoljan geografski položaj. Leži u istočnom Mediteranu, na raskrsnici tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Ovo je najistočnije ostrvo u Sredozemnom moru.

S obzirom da je Kipar tipično mediteransko ostrvo, ima i tipičnu sredozemnu klimu. Sa oko 340 sunčanih dana godišnje, ovo je najosunčanija država u ovom delu sveta. Svojom lepotom, bogatom istorijom, brojnim letovalištima i raznovrsnim plažama, Kipar svake godine privlači sve veći broj turista iz celog sveta, pružajući mogućnost sadržajnog odmora i provoda svim generacijama.

foto: Promo

Aja Napa se nalazi u jugoistočnom delu Kipra i čuvena je po netaknutoj prirodi, dugim peščanim plažama i toploj vodi, tako da predstavlja savršeno mesto za ljubitelje kupanja, sunčanja i sportova na vodi. Razuđena obala ima dosta zaliva i uvala koje su idealna mesta za sve one koje vole da istražuju. Jedna od takvih uvala je Nissi Beach, plaža koja je posebno popularna među mladima zbog žurki koje se ovde organizuju tokom leta, a neki od hotela iz ponude “1 A Travel”-a svakako je doba izbor.

foto: Promo

Aja Napa je poznata i kao jedna od najatraktivnijih destinacija na svetu za ljubitelje zabave i noćnog života. “The Square” (“Trg”) je najpoznatiji deo grada za noćne izlaske pun restorana, kafića i noćnih klubova među kojim se posebno ističe “The Castle Club” koji je ujedno i najveći i najpopularniji klub na Kipru. Sve ovo Aja Napu čini nezaobilaznom destinacijom za sve one koji vole kombinaciju prvoklasnog provoda i odmora.

foto: Promo

Aja Napu lako možete posetiti na jednodnevnom izletu koji organizuje agencija “1 A Travel”, dok za smeštaj možete da izaberete povoljan hotel nedaleko od Kirenije, koji stalni putnici preporučuju – “L.A. Hotel & Resort”. Na taj način može se povoljno letovati, a opet, obići cello ostrvo u toku boravka. Hotel je na oko 14km od centra Kirenije, a ime nosi po Latif Ahmetu, čoveku koji je ovaj hotel i sagradio 1992. godine. Hotel je kompletno renoviran 2012. godine. Prostire se na ukupnoj površini od 22.000 m2. Od hotela do centra Kirenije vozi lokalni autobus. Hotel ima svoju peščanu plažu preko puta ulice, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Plaža je pogodna za decu i neplivače. Gostima su na raspolaganju 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen (voda se zagreva u toku zimske sezone), večernja animacija, Wi-Fi internet u lobiju hotela i oko recepcije, mali fitness centar, jacuzzi, stoni tenis, teniski teren, pikado. Za decu je tu igralište i odvojeni deo bazena.

foto: Promo

Da je sve ovo dostupno i našem džepu uveravaju u agenciji “1 A Travel”, pa posetite sajt agencije www.1atravel.rs ili pozovite call centar 011/655-78-00 i uverite se. Ljubazno osoblje agencije će vam svakako olakšati izbor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track