IMALA JE AFERU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Neoprostivu stvar je uradila kada ju je ostavio! Život mu je pretvorila u pakao!
Foto: Printscreen Facebook

SKANDAL!

IMALA JE AFERU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Neoprostivu stvar je uradila kada ju je ostavio! Život mu je pretvorila u pakao!

Žena -

Laura Arnold (37), iz Londona, bila je godinu dana u vezi sa muškarcem, koji ju je pevario. Pravi pakao je počeo kada je poželela da mu se osveti.

Laura nije znala da "njen" muškarac već ima ženu i decu. Laura je takođe imala muža, ali posle svega više ga nema. Naime, kada je ljubavnik poželeo da je ostavi ona je objavila njegove golišave slike na Fejsbuku, pritom ih poslavši i njegovoj suprugi i deci.

"Lažov, varalica", pisalo je na jednoj od njih, sa velikim "UPS" preko čovekovih genitalija. Ona je narednog dana svom bivšem ljubavniku tražila 6.000 funti da bi njegove fotografije skolonila sa društvene mreže. U celoj ovoj priči verovatno je najgore bilo sudiji, koji je morao da se nasluša svega i svačega. Jer, s obzirom na to da je došlo i do krivičnog dela - ucene, slučaj je dospeo i na sud.

"Mir je skup, ali vredi ga platiti", rekla je Laura u poruci, u kojoj je tražila novac od bivšeg ljubavnika. Osvetoljubiva žena je osuđena na 26 nedelja zatvora i 18 meseci uslovno, kao i dve godine zabrane prilaska žrtvi i njegovoj porodici.

Laurina odbrana je tražila smanjenje kazne, s naznakom da su genitalije bile prekrivene stikerom na telefonu i da je ona, ipak, mama četvoro dece. Sudija nije želeo da čuje za tako nešto. Naime, neoprostivim smatra uplitanje ljubavnikove porodice, koja je u celoj priči nedužna.

Sada Lauru svi zovu psihopata, a mnogi se pitaju šta je bilo sa nedužnom porodicom njenog ljubavnika, kao i šta će biti sa njenom decom. U celoj ovoj drami, najdeblji kraj izvukli oni koji nisu ni krivi ni dužni.

(Kurir.rs/ Dailymail, Foto: Printscreen/FB)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track