Najnovije vesti

ZAJEDNIČKI ŽIVOT NIJE BAJKA: Volela bih da me majka upozorila na ove stvari pre braka!
Foto: Profimedia

SAVETI

ZAJEDNIČKI ŽIVOT NIJE BAJKA: Volela bih da me majka upozorila na ove stvari pre braka!

Žena

Saveti dolaze uglavnom od prijatelja i rođaka i sve su to dobronamerna uputstva kako bi vaš zajednički život trebao da izgleda i da se uredi. Niko vas ne upozorava na to koliko će biti teško održati zajednicu na okupu.

Jedna žena otkrila je da je nakon venčanja shvatila da je na neke stvari mogla da bude upozorena i da joj je žao što njena mama nije na to obraćala toliko pažnje.

LJUBAV NEKADA NIJE DOVOLJNA ZA SREĆU: Ovih 6 razloga govore više od reči!

"Nećete sigurno izaći iz kuće sa kišobranom u ruci ako vas prognoza ne upozori da posle sunčanog jutra dolazi oluja. Postoje neke stvari koje bih volela da sam znala kada je sve ovo počelo, pre 9 godina. Trebalo je da znam da najveće poteškoće nastaju u samom braku, u odnosu između dvoje ljudi. Izvor problema neretko je neko od supružnika, a nije uvek problem neko van kuće. Nije uvek “mi protiv sveta” borba, već je nekad borba između nas dvoje.

foto: Profimedia

Ne trebate nikad menjati nekoga niti se nadati da će neko da se urazumi posle nekog vremena. Suludo je nadati se da se osoba kojoj ste rekli “DA” uopšte neće promeniti. Kako vreme prolazi i dešava vam se život, vaš partner i vi ćete se menjati i to je potpuno normalno. Nekad će stvari koje vam smetaju kada ste u mirnom periodu biti prava bomba onda kada prolazite kroz težak period. Trebate na vreme da rešite sa partnerom ako vam smeta nešto što on radi ili se naviknite na to kako stvari ne bi eskalirale kada se posvađate.

foto: Profimedia

Ponekad u vodu pada ono staro pravilo “Nemoj da ideš u krevet ljut”. Biće stvari oko kojih se nikad nećete složiti. Odlazićete ponekad ljuti na spavanje pre nego nađete načina da tu ljutnju kontrolišete. Najbolje je da sednete i otvoreno porazgovarate sa partnerom. Volela bih da mi je neko rekao da beba ne rešava probleme u vezi.

foto: Profimedia

Nova obaveza kao što je dete neće popraviti temelje veze ako su oni poljuljani. U većini slučajeva ona samo sve uzdrma jer roditeljima se život rođenjem deteta menja iz korena. Zato nemojte misliti da će vas preseljenje u drugi grad, kupovina nove kuće ili rađanje deteta izvesti na pravi put. Sedite i komunicirajte, jer to je najbitnije u vezi i braku", rekla je ona.

Kurir.rs/Yourtango, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...