(FOTO, VIDEO) STEJSI SE OPERIŠE OD 17. GODINE: Kada ispadne užasno, ona ne odustaje! Evo kako je izgledala pre svih korekcija!
Foto: Printscreen/Facebook

ZAVISNICA

(FOTO, VIDEO) STEJSI SE OPERIŠE OD 17. GODINE: Kada ispadne užasno, ona ne odustaje! Evo kako je izgledala pre svih korekcija!

Žena -

Star Delgajdis (29) je prava zavisnica od estetske hirurgije, koja je poslednjih 12 godina provela menjajući svoj izgled.

Do sada je Star potrošila 200 hiljada dolara na svoje transformacije kojih je bilo nešto preko 100.

Poslednjim zahvatom želela je izgled Dženifer Lopez, a do sada napravila četiri operacije nosa, četiri puta stavljala implantante u grudi, pet puta se podvrgnula liposukciji, a vaginu je operisala tri puta.

Novi zahvat koji želi biće najveći do sada. Otkrila je kako se ugojila 19 kilograma kako bi hirurzi imali dovoljno sala koje će joj ubrizgati u gluteus.

Rođena kao Stejsi, operiše se od svoje 17. godine i priznaje da je zavisna. Isprva je htela da izgleda kao barbika, no nada se da će nakon najnovije operacije izgledati više kao Kim Kardašijan. Pumpanje zadnjice opisala je kao božićni poklon samoj sebi.

Estetskoj hirurgiji okrenula se kako bi pobegla od turbulentnog detinjstva, koje je završilo tako što su je roditelji izbacili iz kuće. Nakon što je tri puta umetala implantate, sada nosi korpe veličine duplo G. Osim povećanja grudi jednom operacijom je smanjila bradavice.

"Stalno se meni dešavaju te promašene operacije. Ne znam zašto", rekla je Star.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track