SLINAVAC I SISAVAC SU SAMO NEKI OD NJIH: Ovo su 5 najgorih tipova poljubaca!
Foto: Profimedia

DA LI SE SLAŽETE?

SLINAVAC I SISAVAC SU SAMO NEKI OD NJIH: Ovo su 5 najgorih tipova poljubaca!

Žena -

Poljubac je univerzalni jezik ljubavi koji svi razumemo pa svi imamo urođeni nagon za ljubljenjem. Strastveni poljubac na naše telo deluje izuzetno uzbudljivo pa zato šalje signale telu u kojem se potom luče hemikalije "dobre volje, sreće i sjajnog raspoloženja".

Postoji više poljubaca - od onih nežnih u obraz, do strastvenog francuskog. I mnogo toga zavisi od "prvog poljupca", odnosno kakav će prvi utisak ostaviti potencijalni partner.

Izdvojili smo pet onih koji ostavljaju loš utisak.

1. SISAVAC

Nećeš mu pobeći bez vidljivog podliva krvi na vratu. Kad uključi svoje "sisalo", počeće po tvom vratu da kopa kao da mu je to zadnje u životu što će uraditi. To što se ti kasnije moraš sramotiti pred roditeljima ili društvom, njemu ne predstavlja problem - važno mu je jedino njegovo zadovoljstvo, što mu i nije baš neka fora.

2. ISTRAŽIVAČ

Kad jednom dođe do tvojih usta, mora jednostavno sve pregledati i biti svuda. Osim što ti jezikom dodiruje područje iza umnjaka, on jednostavno mora biti na svim mestima u tvojim ustima. Ovakvim izgubljenim turistima preporučujemo pod hitno dobrog vodiča...

foto: Profimedia

3. ŠPIJUN

Svejedno radi li se o strastvenom seksu, poljupcu u lice, čelo ili ljubljenju na kauču - špijun nikako ne može držati oči zatvorenima! Kako (valjda) ništa ne bi propustio, bulji širom otvorenih očiju i prodornim pogledom kojim ubija: brrr...

4. PEDANTNI

Ovaj tip sve uzima s oprezom, vrlo ozbiljno, dvaput ili triput o svemu razmisli pre nego što se odluči na sledeći korak. Najpre krene s napućenim usnama i malim poljupcima, a potom polako, u pravilnim razmacima, vrhom jezika ispipava teritoriju.

5. GLUMAC

To je tip koji očigledno gleda previše filmova, pa inspirisan holivudskim ljubavnim sapunicama veruje kako svaki poljubac mora biti veliki spektakl. Čvrsto te obgrli rukama, euforično prekrije vlažnim poljupcima - i sve svoje poteze prati s puno ahh i ohh.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track