Najnovije vesti

POSVAĐALA SE SA MUŽEM I OTIŠLA U PROVOD: Pijanu su je silovali, a šok je usledio kada se saznalo ko je to uradio
Foto: Profimedia

SLUČAJ KOJI JE OBIŠAO SVET

POSVAĐALA SE SA MUŽEM I OTIŠLA U PROVOD: Pijanu su je silovali, a šok je usledio kada se saznalo ko je to uradio

Žena

Ova žena preživela je pravu filmsku priču! Napila se u izlasku, požalila se mužu da misli da je silovana, a ono što se dalje desilo, niko nije mogao da očekuje.

Žrtva ove priče koja je obišla svet je udata žena. Ona je jedne večeri nakon svađe sa mužem (35) sama otišla u noćni izlazak. Preterala je sa pićem i negde u tim trenucima prestaje njeno sećanje na tu noć. Ono što tada nije znala je da su ljudi koji su je videli onesvešćenu na klupi pozvali njenog muža i on ju je pokupio i odveo kući.

Kada se sutradan probudila, poverila se mužu da sumnja da je silovana, na šta joj je on savetovao da pozove policiju. To je i uradila, a sprovedena je i istraga, i na osnovu DNK dokaza utvrdilo se da žena jeste bila silovana, ali i da ju je silovao njen muž.

To su detalji sa suđenja koje je obišlo svet. Sve to se desilo maja 2016. godine, a suđenje je završeno ovih dana.

foto: Profimedia

U razgovoru sa policijom muž je objasnio da mu je supruga bila "veoma, veoma pijana, imala je poteškoća pri govoru i sklapanju smislenih rečenica".

"Odvezli ste je kući a onda je silovali omamljenu od alkohola" glasila je konačna presuda sudije.

Suprug se branio izjavom da su poslednji put seks imali nedelju dana pre toga, ali DNK test pokazao je suprotno. Tako je ovih dana osuđen na sedam godina zatvora, a upisan je i u registar seksualnih prestupnika. Pored toga, zabranjeno mu je da kontaktira ženu direktno, već samo preko njenih savetnika, budući da je dobio zabranu prilaska.

Žena je na suđenju izjavila da ju je izdala osoba kojoj je verovala najviše na svetu.

"Kaže da je doživela potpuni šok kada je shvatila da je muž uradio nešto tako zverski. Odselila se od kuće i pokrenula parnicu za razvod", rekao je sudija medijima.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/independent.co.uk)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...