ŽELELA JE DA SMRŠA: Preskakala je večeru 7 dana, a onda je shvatila OVO!
Foto: print skrin instagram

NIJE BILO PAMETNO

ŽELELA JE DA SMRŠA: Preskakala je večeru 7 dana, a onda je shvatila OVO!

Žena -

Preskakanje obroka nije uopšte pametno i može da bude jako opasno po zdravlje.

Dženi je odlučila da cele nedelje izbegava večeru ne bi li videla šta će to da uradi njenom izgledu i hoće li doprineti mršavljenju.

"Jela sam svakog dana u periodu od 9 do 16 časova. Za doručak sam jela ovsenu kašu, čia seme i borovnicu ili proteinski šejk sa granolom. Oko 13 časova jela sam salatu od kelja sa tofuom, semenkama suncokreta i avokadom. Za ručak sam jela bananu sa kikiriki puterom, sojinim mlekom, bobičastim voćem i orasima", rekla je ona.

Prva tri dana su joj bila paklena, pogotovo što se cela porodica okupljala kako bi večerala svakog dana, a ona nije mogla da okusi hranu sa njima.

" Fizički sam se osećala mnogo bolje. Odlazak na spavanje je bio naporan jer sam bila gladna i to mi je otežavalo san. Ali, kako nisam jela uveče, izbegla sam nadimanje i bolje sam spavala. Ujutru bih se probudila mrtva gladna, ali je glad nestajala kada bih počela sa treningom. Osećala sam da imam manje energije", pojasnila je.

Propuštanje večere podsetilo je Dženi zašto je porodično okupljanje bitno. Sada se više ne prejeda za večeru i ne jede ostatke koje njena deca ostave za sobom. Prestala je da gricka hranu dok sprema svojoj deci užinu za školu.

" Iako je moj stomak izgledao super sutradan pošto ja preskočim večeru, ni za šta na svetu više ne bih propuštala večeru jer sam postala nesrećna. Radije bih se odrekla doručka nego večere sa porodicom".

(Kurir.rs/ PopSugar, Foto: Instagram Print Skrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KO RADI TAJ I GREŠI! EVO, U STVARI, KAKO IZGLEDA KADA MI PRAVIMO PROGRAM! Spremite se za smeh do suza!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track