POTRESNO

(VIDEO) RODILA SINA SA 18, DALA GA SA USVAJANJE I SNIMILA POTRESAN VIDEO: Ovo sam uradila jer te volim najviše na svetu! ZAPLAKAĆETE!

Žena -

Nijedna žena koja mora da da dete na usvajanje tu odluku, verovatno, ne donese lako.

Jedna majka koja je upravo dala sina na usvajanje snimila je emotivan video za svog novorođenog sina, u kojem je pokazala koliko joj se zbog njihovog razdvajanja slomilo srce.

Hana je imala 18 godina kada je saznala da je trudna, a svom sinu u videu govori kako su ona i njegov otac, njen dečko, bili presrećni kada su čuli vest.

Međutim, tokom trudnoće, njen dečko je preminuo, jednostavno nije se probudio.

Hana se mučila sa odlukom da se odrekne njihovog sina, ali pošto ga je rodila 2016. donela je odluku da je najbolje za malenog Tagarta da ga da na usvajanje gde će biti okružen ljubavlju.

Posle porođaja provela je sa sinom dva dana i tada je zajedno, pre nego je Tagart otišao u svoj novi dom i novu porodicu.

Devojka je snimila video u kojem objašnjava svoju odluku. U snimci naglašava kako je nastala pre nego što je smedtila bebu u novu porodicu, dok je sin još bilo 100 odsto njen.

I got my New Years kiss early! So I’m all set. I can go to bed now.

Објава коју дели Hannah Mongie (@ihannah262) дана

"Snimila sam ovaj video tako da znaš koliko te volim", kazala je mlada majka. Sada, tri godine kasnije, Hanah je podelila video na Fejsbuku, gde ga je podelilo više od 12.000 ljudi.

"Ovaj video je nastao zato da bi on mogao da vidi kako je ova odluka donesena iz čiste ljubavi prema njemu. Nikad neće osećati da sam ga se odrekla ili da ga nisam volela. Moći će saznati da sam ga volela više nego ikog na svetu", napisala je mlada žena.

Hana je Taga dala na otvoreno usvajanje, prema definiciji to je usvajanje u kojoj biološke i usvojiteljkse porodice imaju pristup međusobnim informacijama kao i opciju kontakta. Za Hanu to znači da može da vide sina svakih nekoliko meseci, a nekad i češće. Ona tu mogućnost i koristi, a zajedničke fotografije objavljuje na Instagramu.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track