(FOTO) STAVILA JE VEŠTAČKE TREPAVICE: A onda je sve moglo da se završi KOBNO! Evo na šta morate uvek da mislite
Foto: Printscreen

OPREZ

(FOTO) STAVILA JE VEŠTAČKE TREPAVICE: A onda je sve moglo da se završi KOBNO! Evo na šta morate uvek da mislite

Žena -

Mnoge devojke vole guste i velike trepavice pa se često odluče da oči ukrase veštačkim.

Postoje saloni koji se bave ugradnjom trepavica, a ovaj trend može da bude veoma opasan po zdravlje. To najbolje dokazuju primer Izabele Kun (20) iz Kanade, koja će ugradnju trepavica pamtiti celi život.

Kun je ugrađivala trepavice svake tri nedelje u istom salonu i nikad nije imala nuspojave ili neželjene reakcije sve do prošlog meseca. Nakon što je stavila veštačke trepavice primetila je da su joj oči malo natečene. Vratila se u salon idući nedelje i rekla radnicima salona da možda ima alergiju na lepilo i pitala je koristi li uvek isto. Žena joj je samo odgovorila kako nema potrebe za brigom i da je lepilo u redu.

Samo dva dana kasnije Kun se probudila s očima koje je jedva uspela da otvori koliko su bile natečene. Znala je da nešto definitivno nije u redu.

"Jedva sam gledala, a imala sam i probleme sa gutanjem te disanjem. Otišla sam u bolnici, a tamo su me odmah primili kad su videli kako mi lice izgleda”, rekla je Kun.

Doktori su joj dali steroide kako bi smanjili otok, ali kad je se vratila kući, bilo joj je samo još gore.

Salon u kojem ugrađuje trepavice je na svojoj veb stranici nedugo posle ovog događaja stavio obaveštenje da se klijenti moraju testirati na lepilo kako ne bi došlo do alergijskih reakcija. Kun će to idući puta sigurno napraviti jer kaže kako će i dalje ugrađivati trepavice.

(Kurir.rs/Refinery 29/doto Pritscreen/Twitter)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠTA SVE LJUDIMA NEĆE PASTI NA PAMET? Kada vidite šta rade OVE blogerke neće vam biti dobro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track