(FOTO,VIDEO) PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI: Ova venčanica je predstavljena na Nedelji mode u Parizu! Svi je pljuju, evo zbog čega!
Foto: profimedia

bizarni trend

(FOTO,VIDEO) PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI: Ova venčanica je predstavljena na Nedelji mode u Parizu! Svi je pljuju, evo zbog čega!

Žena -

Na reviji Nedelji mode u Parizu predstavljena je venčanica koja je naišla na žestoke kritike.

Jedna francuska modna kuća održala je svoju veliku reviju na Pariskoj nedelji mode, a čak ni najveći modni znalci nisu odobrili trend koji je tom prilikom predstavljen.

Avant-garde couture collection by #onauratoutvu SS 18

A post shared by Fashion Content Each Day (@catwalkhautecouture) on

U svojoj kolekciji za proleće/leto 2018.godine poznati brend predstavio je kreacije namenjene mladama, a jedna venčanica je posebno privukla pažnju prisutnih.

Always unreal ?✨❤️ @onauratoutvu #onauratoutvu #pfw #hautecouture #ss18

A post shared by Mickael Carpin (@mickaelcarpin) on

Reč je o prozirnoj venčanici koja pada do poda i u potpunosti otkiva noge. Srebrni vez je uspeo da sakrije intimnu regiju, dok su zlatni detalji prekrivali predeo grudi i struka.

Preterana ogoljenost je ponovo izazvala negativne komentare, naročito ženske populacije. One su ovu kreacije nazvale totalno bizarnom i nepotrebnom.

Inače, nedavno je i jedan španski brend lansirao prozirnu kreaciju za mlade. Reč je o kombinezonu koji naglašava ženske atribute, a koji je takođe naišao na negativne komentare.

Kurir.rs/SuperŽena, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track