NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI: Ova umetnica stvara UNIKATNI nakit koji će vas ostaviti bez daha! Slavne zvezde su lude za njim!
Foto: profimedia

PRELEPO

NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI: Ova umetnica stvara UNIKATNI nakit koji će vas ostaviti bez daha! Slavne zvezde su lude za njim!

Žena -

Razni oblici i uzorci nakita koje su nosile brojne zvezde na crvenom tepihu privukli su veliku pažnju, ali nakit koji pravi jedna umetnica ostaviće vas bez teksta.

Rejčel Gitler stvara umetnost u obliku nakita, a to su prepoznale i brojne slavne zvezde.

Možda zvuči nestvarno, ali ovaj nakit je stvarno po mogo čemu jedinstven.

Velika ptica raširenih krila kao naušnica, ukras za kosu u obliku oka ili rajfovi koji izgledaju kao kruna su pravi melem za oči.

"Pokušavam da spojim romantiku, prošlost i ručno rađene stvari i sve ih vratim u modu. Nažalost, danas gubimo takav oblik umetnosti jer prevladava drugačija moda, a unikatni nakit se može pronaći samo u dućanima u koje retko ko zalazi jer su skupi", kaže Gitler.

Ova umetnica je počela da pravi unikatni nakit pre pet godina, a odlučila se na dizajn i oblik koji je jedinstven.

"Baka i mama su mi bile umetnice, a ja sam studirala glumu i pozorište. Uvek sam želela da unesem romantiku nekih prošlih vremena i prilagodim ih današnjoj modi, a to sam i uspela. Sav nakit je ručno rađen, a sadrži zlatne, srebrne delove kao i Svarovski kristale".

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track