Najnovije vesti

RASKINULI SU POSLE 6 GODINA A ONDA JE SUPARNICI NAPISALA PISMO: Žrtvovala sam sve zbog njega! Ovo me boli više od smrti ali hvala ti na tome!
Foto: Profimedia

OLAKŠALA DUŠU

RASKINULI SU POSLE 6 GODINA A ONDA JE SUPARNICI NAPISALA PISMO: Žrtvovala sam sve zbog njega! Ovo me boli više od smrti ali hvala ti na tome!

Žena

Nakon šest godina veze ostavio ju je i našao drugu. Nije joj bilo lako da prevaziđe a onda je shvatila da joj je ta odluka donela samo dobre stvari.

Odlučila je da napiše pismo kojim će pomoći i mnogim drugim devojkama.

Volela sam ga šest godina i žrtvovala sam porodicu, prijatelje, a neretko i samu sebe za njega. Imao je mane i grešio je, ali sam ja i dalje verovala da u njemu ima mnogo toga dobrog. Bio mi je najbolji prijatelj u srednjoj školi, moja najveća ljubav i poslednji deo slagalice za koji sam uvek mislila da mi nedostaje. Ali samo sam mislila...

Srećna sam zbog vas dvoje i ne mislim da sam ga izgubila zato što je tebe hteo više nego što je hteo mene. Izgubila sam ga samo zato što sam mu verovala i opraštala mu mnogo više nego što sam mislila da mogu. Iako je u prošlosti varao svoje devojke dala sam mu šansu, čak i previše šansi. I sama sam razmišljala da trebam da raskinem pre nego me ozbiljno povredi jer sam osećala da počinjem da ga volim više nego sebe.

foto: Profimedia

Često bi mi obrusio samo da bi pokazao da je on u pravu, a takvim ponašanjem mi je rušio samopouzdanje. Istresao bi se na mene kad nešto nisam mogla da uradim sama ili kada je imao loš dan počeo bi da me vređa i psuje. Šest godina sam mu služila kao emocionalna vreća za udaranje i sada je vreme da polako počnem da se oporavljam. Prilagođavam se na samački život koji je mnogo srećniji i mirniji. Svi oni teški osećaji, sumnje i anksioznost koje sam osećala pored njega nestali su. Obnovila sam veze sa prijateljima i više vremena provodim sa porodicom.

Užasno me je bolelo što je odabrao tebe, a ne mene, ali samim tim mi je spasio život. Zbog tebe sada mirnije spavam, zbog vas dvoje sada sam na putu na kojem ću jednog dana sresti nekoga ko će me voleti bez izgovora, bezuslovno. Iako još uvek boli – na dobrom sam putu! Napokon sam pronašla svoj mir.

foto: Shutterstock

Nikad ne bih menjala ovaj mir iako još uvek težim zaboravu. Neću ti zahvaliti što si ga uverila da umesto mene odabere tebe. Bog je hteo da na vreme saznam šta radi. Zahvalna sam Bogu i mom tati kao i svima ostaliam koji me vole što su me poštedeli daljnjeg života sa osobom koja mi je priuštila više bola nego ljubavi. Sa osobom koja ne zaslužuje devojku poput mene.

Jednog dana ću se setiti svega i iskreno ću se nasmejati, zato što sam iz svega ovoga naučila nešto važno. Znam da za mene postoji neko bolji. Neko ko mi je sličan i neko koga ću bez straha moći da volim više nego sebe.

foto: Shutterstock

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...