Najnovije vesti

ŽENE,VODITE RAČUNA: Ako pravite OVE greške, muškarac će pobeći od vas glavom bez obzira!
Foto: profimedia

suprotan efekat

ŽENE,VODITE RAČUNA: Ako pravite OVE greške, muškarac će pobeći od vas glavom bez obzira!

Žena

Da bi se svidele muškarcu koji im se dopada, žene često svesno, ali i nesvesno, menjaju svoje ponašanje i rade neke stvari kojima mogu da postignu samo efekat suprotan od željenog.


Ovo su tri najčešće greške zbog kojih će vam svaki muškarac okrenuti leđa, veoma brzo.

 

Ostavljate utisak nesigurne i slabe žene

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad sasvim slučajno znaju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete sopstvene nesigurnosti.

 

foto: profimedia

 

Ciljate samo na njegovu seksualnost

Mnoge žene misle da su muškarci pre svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

 

Ne prepoznajete potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, te će prevideti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Veoma je važno da prepoznate upozoravajuće znake, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, varanje, udvaranje drugim devojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedeli sve većih razočaranja.

 

foto: profimedia

Kurir.rs/SuperŽena, Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...