(FOTO) KARINA IMA 270 KG I NE MOŽE DA STANE NA NOGE: Očajno pokušava da smrša da bi živela! OVO JE NJENA BORBA
Foto: Printscreen

SA 10 GODINA IMALA JE 45 KILOGRAMA

(FOTO) KARINA IMA 270 KG I NE MOŽE DA STANE NA NOGE: Očajno pokušava da smrša da bi živela! OVO JE NJENA BORBA

Žena -

Karina ima više od 270 kilograma. Svoju priču i pokušaju da smrša prijazala je u rijaliti seriji "My 600lb". koja govori o ekstremno debelim ljudima.

Karina kaže da je kao dete od pet-šest godina bolovala od teškog oblika astme, ali, iako su napadi bili pod kontrolom, njeni roditelji morali su da rade po nekoliko poslova da bi platili doktorske račune.

"Imala sam jako teško astmu, svako malo sam bila u bolnici. Većinu vremena bila sam na kiseoniku", ispričala je Karina.

Karina je najstarija od troje dece. Iako je od mlađe sestre starija samo deset meseci, kao male se nisu mnogo družile jer je Karina stalno bila bolesna.

foto: Printscreen

S vremenom se stanje popravilo i stavljeno je pod kontrolu, a ona je počela da se oseća zdravom.

"Mislila sam kako ću biti srećna, ali bolest je finansijski iscrpila porodicu pa su morali stalno da rade. Mama je radila dva posla, ustajala je rano ujutro, a otac je bio u vojsci i nije ga bilo mesecima", objašnjava.

Kada je bila u bolnici, sva pažnja je bila usmjerena na nju, ali odjednom je to prestalo. Kaže da je želela samo malo pažnje, zagrljaj. Utehu je počela da pronalazi u hrani, a kilogrami su se samo taložili.

Kada je imala 10 godina već je imala 45 kilograma. Od svojeg džeparca je pre škole kupovala grickalice, slatkiše, kolače, gazirane sokove, hamburgere... Hrana ju je tešila. Osećala se bolje kada je nešto pojela.

"Njena majka je oseća veliku krivicu što se to dogodilo, što je morala toliko da radi i nije imala snage i vremena da posvetii se ćerki i osigura deci bolji život", ispričao je Karinin otac.

Majka je sedela pored oca dok je to govorio u kameru i zaplakala.

"Nisam bila prisutna i nisam dovoljno brinula o njima. Možda, da sam više bila uz decu, ovo se ne bi dogodilo", rekla je kroz suze majka.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo šta se dešava u organizmu kada jedemo prebrzo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track