NA POSLU SAM UPOZNALA SRODNU DUŠU: Varala sam s muža njim 10 godina, a sad želim da ga zaboravim... EVO KOJI JE SAVET DOBILA
Foto: profimedia

ŽIVELA U LAŽI TOLIKO GODINA

NA POSLU SAM UPOZNALA SRODNU DUŠU: Varala sam s muža njim 10 godina, a sad želim da ga zaboravim... EVO KOJI JE SAVET DOBILA

Žena -

Posle 13 godina braka, više nije srećna pa je upoznala je muškarca za kojeg veruje da je njena srodna duša i s njime je održavala dugu vezu, a sada pati iako želi da ga zaboravi... Potražila je pomoć vidovnjaka:

"Poštovani Mevludine, u braku sam dugih 13 godina s čovekom kojeg više ne volim, ali poštujem ga i cenim. Pre desetak godina na prošlom radnom mestu upoznala sam muškarca koji je moja srodna duša. Bili smo u vezi godinama - ja udata, on s raznim devojkama, a opet zajedno. Tih desetak godina bile su najbolje godine mog života. Nadala sam se da ću se vratiti mužu, međutim to se, nažalost, nije dogodilo. Nije ni on mene zaboravio. Jedino što se promenilo jeste da sam sve više i više nesrećna. Posao i predanost ljudima me više nimalo ne zadovoljavaju. Patim za čovekom kojeg želim da zaboravim", potpisala se kao "ranjena zver".

Odgovor:

"Vi grešite u svojim postupcima, bez obzira na to što negujete ljude i odnose oko sebe. Međutim, zašto ste se udati za čoveka kojeg navodno ne volite, on je dobar i pozitivan i to ne zaslužuje. Treba da preispitate svoje srce, a ne pristajati na kompromise. Tad ste bili nezavisnii. Vaš najveći problem je drugi muškarac, u kojeg ste se zaljubili. Ali ja vidim da vi njemu niste bili jedina u životu, on je pored vas imao druge žene, a vi i dalje mislite da je to najveća ljubav. Nažalost, s njegove strane to nije tako, vreme menja i najjače osećaje. On vas smatra i tretira kao i druge, čak i nije zaljubljen u vas. On zapravo ima problem jer stalno menja žene, a nikad nije srećan u vezama. Prema vama on više ne oseća veliku ljubav. Vidim da će uskoro i definitivno odustati od vas i tražiti da ga više ne zovete. Vidim vas i dalje na poslu kojim ćete biti poprilično zadovoljni. Vidim blagi napredak, no od ljubavnika neće biti ništa. Sjedite i razmislite. Je li moguće sretno živjeti ako samo jedno voli?".

foto: profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track