(FOTO) JEDNA MAJKA JE ZAPUŠILA USTA KRITIČARIMA: Osuđujete me zbog OVOG prizora, sram vas bilo! Evo prave ISTINE!
Foto: profimedia

SVIMA JE PORUČILA

(FOTO) JEDNA MAJKA JE ZAPUŠILA USTA KRITIČARIMA: Osuđujete me zbog OVOG prizora, sram vas bilo! Evo prave ISTINE!

Žena -

Revoltirana zbog negativnih komentara i lažne zabrinutosti pojedinaca zašto u supermarket dovodi bosonogo dete, jedna majka je odlučila da kritičarima zapuši usta.

Naime, Ešli Mur je napisala otvoreno pismo svim mamama koje su se našle u sličnoj situaciji. Takođe, odgovorila je svima koji glume da su zabrinuti, a iza toga stoji samo osuđivanje.

"Zdravo! Znate onu mamu koju ste danas osuđivali iz sve snage jer vozi dete boso u kolicima po supermarketu? Da, to sam ja.

I slušajte, znam da ste vrlo zabrinuti za moje dete. Mislim, neko mora i o njemu da brine. Ali verujte mi, tu sam ja, i pazim ga.

Svesna sam, verovali ili ne, da je bos. Svesna sam da je malo hladnjikavo - ali čak i kad nije, gledate me isto tako osuđujuće. Svesna sam da može da povredi prstiće ili da mogu da mu se smrznu.Ali znate u čemu je fora? U tome da mi je duboko muka od toga da prilikom svake posete supermarketu polovinu vremena provodim tragajući za čarapama i cipelama svog deteta. Oblačila sam ga nekad od glave do pete, ali više ne. Sada su i čarape i cipele u mojoj torbi, ukoliko se zaista ukaže potreba da ga obujem.

On ima autizam i mrzi da mu bilo šta dodiruje stopala. Čarape i cipele vidi kao znojav zatvor za svoja stopala. A ja moram da biram bitke koje ću voditi sa dvogodišnjakom. Ova je zaista nevažna.

Dakle, hvala vam što brinete, ali sve je pod kontrolom. Bos je ali je dobro. On je srećan, a ja i dalje normalna.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track