REKLI SUDBONOSNO DA

(VIDEO) SVET BRUJI O SPEKTAKULARNOJ SVADBI SRPSKOG PARA U SIDNEJU: Misica u čipkanoj venčanici ostavila bez dah, ali o OVOJ slici ipak svi pričaju

Žena -

Čitav svet zapamtio je njeno ime kada je 2015. godine ponela krunu Mis Universe Australije, sada je stala na ludi kamen i slike oduzimaju dah!

Monika Radulović je iz rodnih Zavidovića, izbegla sa roditeljima kada je imala samo četiri godine. Prvo je živela u Danskoj, a onda su otišli put Australije i potpuno prihvatili tamošnju kulturu, pa se danas zovu ponosnim Australijancima.

Wedding day look #1 ?

Објава коју дели Monika Radulovic (@monika_rad) дана

Ipak, za muža je izabrala čovjeka iz svoje rodne Bosne, pa se ovog vikenda udala za slikara Alesandra Ljubičića koji je rodom iz Jajca. Svadba je bila pravi spektakl.

Dugogodšnji partneri Monika i Alesandro izgovorili su sudbonosno “da” u luksuznom ambijentu u Sidneju a sve detalje proslave zabilježili su na Instagramu.

AXM 24/03/18 ❤️?

Објава коју дели Monika Radulovic (@monika_rad) дана

Najviše komentara pobrala je mladina slika u donjem vešu, ali i venčanica ukrašena čipkom oduzimala je dah i izazvala oduševljenje.

Monika je u više navrata govorila o svom ratnom detinjstvu i teškim danima koje je proživela.

"Na početku nije bilo lako, zamislite doći u zemlju gde nemate ni novca, posao, mesto gde ćete živeti. Pored toga, moja majka je bila u 8. mesecu trudnoće sa mojim bratom Stefanom", izjavila je svojevremeno Monika o prvim danima u Australiji.

Dodala je da je izuzetno zahvalna svojim roditeljima.

“Sve što radim, radim pitajući se hoće li moji roditelji biti ponosni na mene. Žrtvovali su toliko toga za mene i mog brata”.

Kurir.rs/Fokus.ba/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track