Najnovije vesti

(VIDEO) PLATILI SU JOJ 30.000 DOLARA DA IM RODI DETE: Bila je surogat majka, rodila im je blizance, a 2 meseca posle porođaja saznala je ISTINU o bebi i ZANEMELA...
Foto: Printscreen

BORILA SE

(VIDEO) PLATILI SU JOJ 30.000 DOLARA DA IM RODI DETE: Bila je surogat majka, rodila im je blizance, a 2 meseca posle porođaja saznala je ISTINU o bebi i ZANEMELA...

Žena

Džesika Alen (31) odlučila je da bude surogat majka jednom kineskom paru kako bi obezbedila krov nad glavom svojoj porodici. 

Od para je dobila 30.000 dolara, a i to je bilo sasvim dovoljno za porodicu - njenog partnera Vardela Džaspera i dvoje dece.

foto: Printscreen

Međutim, desilo se nešto neverovatno - dok je nosila dete drugih ljudi, zatrudnela sa svojim suprugom.

Naime, prvo je ostala trudna putem IVF tretmana, a šest nedelja kasnije ginekolog joj je saopštio da je u njenoj materici još jedna beba.

Svi su mislili da je reč o blizancima, ali su stvari postale sumnjive kada su dečaci rođeni.

foto: Printscreen

Jedan dečak je imao svetlu kožu i izgledao je kao Kinez, a drugi ne. Obojica su predata pravnim roditeljima odmah po rođenju, a Džesika je imala prilike da vidi samo fotografiju. 

DNK test je naknadno utvrdio da je jedan od njih Džesikin biološki sin. Surogat agencija tražila je od Alenove 22.000 dolara kako bi joj vratili njeno biološko dete. Kako nisu bili u finansijskoj situaciji da ispune takve zahteve, agencija je bebu stavila na usvajanje.

foto: Printscreen

"Tražili su da usvojim, tačnije kupim svoje rođeno dete. Nisam ni znala da sam trudna sa svojom bebom. Nosila sam svoje dete i nisam znala da je moje", ispričala je ona.

"Teško nam je da živimo sa saznanjem da je naš Malači prva dva meseca života proveo u tuđim rukama. To mi slama srce. Ipak to što je sada ponovo sa nama, ublažava mi bol", zakjučila je ova Amerikanka.

Kurir.rs/CTV news/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...