KOSA MI JE OPALA, NISAM MOGLA DA STOJIM, A SVE ZBOG SILIKONA: Pevačica upozorila na agoniju kroz koju je prošla zbog želje za većim grudima!
Foto: Profimedia, Printscreen/Twitter

IZGLED JE DOVEO DO NOĆNE MORE

KOSA MI JE OPALA, NISAM MOGLA DA STOJIM, A SVE ZBOG SILIKONA: Pevačica upozorila na agoniju kroz koju je prošla zbog želje za većim grudima!

Žena -

Nekadašnja članica benda "S klub 7" priznala je da je počela da gubi kosu i teško hoda nakon operacije uvećanja grudi.

Hana Spirit je poslala svim ženama poruku, ističući da postoje veoma negativne posledice hirurškog povećanja grudi i opisala muku kroz koju je prošla pre nekoliko godina. U avgustu 2013. godine ugradila je silikone, a onda je nastao pravi pakao za nju.

"Moju operaciju je izveo vrhunski hirurg. Platila sam je papreno, ali šest meseci kasnije usledio je pakao. Kosa mi je ispadala u grumenima. Počela sam sve više i više vremena da spavam, ponekad i 22 sata dnevno. Nisam mogla da ustanem iz kreveta, mišići su me boleli. Gubila sam ravnotežu, stalno mi je bilo jako hladno, a mozak mi je bio u nekakvoj magli, nisam ništa mogla da zapamtim", priznala je pevačica.

Potražila je pomoć lekara na nagovor supruga, a doktori su joj prepisivali tablete za depresiju, druge lekove protiv epilepsije, treće lekove za smirenje dok na kraju nisu saznali šta je uzrok.

Kada je čula za takozvanu bolest implatanta (nečiji imunitet jednostavno ne može da prihvati silikon u organizmu), koju određeni broj doktora priznaje i koja dolazi kao posledica silikona, već je bila potrošila neverovatnih 100 hiljada funti na troškove lečenja. Odlučila se da konačno ukloni silikone iz svojih grudi, shvativiši da je u tome bio problem.

"Čim sam se probudila iz anestezije osećala sam se bolje. Telo mi je opet imalo normalnu temperaturu, nije bilo više groznice, nisam bila umorna i nervozna", objasnila je i istakla da želi da zauvek zaboravi taj period.

"Nisu mi ni pristajale veštačke grudi. Bile su čudne i otekle. Predivno je što sam opet prirodna i normalna. Volim svoj ravni dekolte", zaključila je.

Kurir.rs/Irishexaminer, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŽENE ŠIROM SVETA SU POLUDELE ZA OVIM SILIKONIMA: I vi ćete kada vidite čemu služe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track