ISPOVEST STRIPTIZETE: Mušterije misle da imaju prava na moje telo! Hvataju me i udaraju po zadnjici!
Foto: Profimedia

opisala kako izgleda baviti se striptizom

ISPOVEST STRIPTIZETE: Mušterije misle da imaju prava na moje telo! Hvataju me i udaraju po zadnjici!

Žena -

Jedna striptizeta otkrila je kako zaista izgleda raditi ovaj posao, ali i opisala svoju ljubav, ujedno i mržnju prema njemu.

Govoreći anonimno za Rafinery 29, ispričala je da se striptizom bavi devet godina otkako se iz Evrope preselila u SAD.

Kako kaže, najbolja strana njenoj posla je što ima mogućnost da izrazi sebe, a najgora što je okolina smatra "društvenim otpatkom".

Igračica, koja radi i kao nutricionista i terapeut za pse u jednom holivudskom baru otkrila je da se ne seća smene u kojoj nije bilo nekog neprijatnog iskustva.

Svoju karijeru je prvo počela kao joga učitelj, pre nego što je dva puta nedeljno odlučila zbog finansijske krize da se bavi i striptizom, dok preko dana radi "normalne" poslove.

"Mnoge mušterije smatraju da imaju prava na moje telo i misle da sam ja samo napaljena striptizeta koja hoće da ode kući s njima kad joj se završi smena. Hvataju nas, udaraju po zadnjicama, rade neprimerene stvari sve vreme. Kada ih podsetite da to ne smeju da rade, oni krive vas", rekla je.

Kaže da je posao joga instruktora izgubila kada su mušterije saznale gde radi, ali ističe da je dobra strana priče što je postala „debelokožac“.

Prisećajući se prvih dana svoje karijere u striptizu, priznala je da se borila sa umorom, besom i tugom. Kompetetivna strana posla dovela je i do toga da igračice zabadaju jedna drugoj nož u leđa, a sve zbog toga koja će više bakšiša zaraditi.

Uprkos svim opasnostima koje ovaj posao donosi, anonimna igračica kaže da joj je jako pomogao da sazri kao žena i da osnaži svoju psihu, a koliko će ga dugo još raditi ne zna ni sama.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track