UPIJAJTE PRIRODU, NIKOGA NE IZBEGAVAJTE, NOSITE SVE ŠTO IMATE U ORMARU... Sreća će doći u vaš život ako sledite ovih 14 pravila!
Foto: Profimedia

LAKO JE

UPIJAJTE PRIRODU, NIKOGA NE IZBEGAVAJTE, NOSITE SVE ŠTO IMATE U ORMARU... Sreća će doći u vaš život ako sledite ovih 14 pravila!

Žena -

Postoje određena karmička pravila koje ako sledite bićete puni energije i doneće vam mnogo sreće.

1. Zaboravite na sva svoja očekivanja. Priđite svima s razumevanjem i samilošću, i nemojte očekivati nikakvu njihovu emociju zauzvrat. Saosećanje je velika vrlina, u njoj su spojeni i empatija i samilost za patnje drugih.

2. Nosite sve što imate u ormaru. Poklonite sve što ne nosite, i ne kupujte nove stvari. Pravilo kaže da, ukoliko nešto niste nosili cele prošle godine, nećete ga nositi ni ove.

foto: Profimedia

3. Skupite smeće oko svoje kuće ili zgrade. Taman ćete se protegneti, ulepšati sredinu, a najbitnije je da je ova aktivnost zarazna. Kada vas susedi vide da uređujete okolinu, postidećete ih, pa će vam se priključiti. Svakog dana pokupite makar jedan papirić i odajte počast prirodi.

4. Dajte voljenima ponudu koju ne mogu odbiti – masažu stopala, leđa, rame za plakanje ili samo veliki zagrljaj.

5. Molite se za svakog živog stvora na ovoj planeti.

foto: Profimedia

6. Ne lažite. Pokušajte makar jedan dan ne izreći nijednu neistinu, čak ni onu sitnu poput "krenuo sam", dok se zapravo još spremate.

7. Uživajte u prirodi. Izađite u park, sedite na klupu, bez ikakvih misli i planova, samo sedite i upijajte prirodu.

8. Širite dobre reči. Naučite neku duboku poslovicu, mantru ili pesmu, i recite ih svima koje volite.

9. Ne izbegavajte nikog. Odgovorite na taj poziv, otvorite vrata, održite kontakt očima. Sklonite štit sa sebe i otvorite se ka drugima.

foto: Profimedia

10. Nasmešite se starijim ljudima koje sretnete. Naravno, idealno bi bilo da se nasmešite svima, ali dajte za početak malo ljubavi našim starijim, umornim bakama i dedama.

11. Dopustite da vam prilepe etiketu – etiketu dobrog čoveka. Pomozite drugima, volontirajte, budite dobar sused, otvorite svoje srce – u njemu ima mnogo više mesta nego što mislite.

12. Ne pravite se slepi pred nevoljama. Ako vidite da je neko u nevolji, a možete mu pomoći, učinite to.

13. Ne započinjite svađu, makar ceo jedan dan. Dopustite svom glasu razuma da prevlada situacijom.

foto: Profiemdia

14. Izborite se sa svojim problemima. Prihvatite svoje greške. Priznajte sebi sve loše u vezi s vama, a nemojte tu lošu energiju prenositi na druge.

Kurir.rs/Aura.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track