(FOTO) IMALA JE 17 GODINA I DEČKA: A onda ga je ostavila zbog muškarca koji je stariji od njenog oca i ima troje dece!
Foto: profimedia

ne stide se

(FOTO) IMALA JE 17 GODINA I DEČKA: A onda ga je ostavila zbog muškarca koji je stariji od njenog oca i ima troje dece!

Žena -

Kada se Avalon Garvej iz engleskog Bradforda u junu 2016. godine prijavila na jedan ljubavni forum, imala je samo jedan cilj - pronaći starijeg muškarca.

Ona je tada imala samo 17 godina, bila je u vezi sa svojim vršnjakom čak tri godine, ali nije išlo i odlučila je da nastavi dalje bez njega.

Već tada je obožavala seks, a sa 17-godišnjakom očito nije mogla dobiti šta je želela. Međutim, tada nije ni sanjala da će se vezati za čoveka koji je stariji od njenog oca. Naime, ona se zaljubila u IT stručnjaka Douga Trasera koji ima 44 godine iotac je troje dece.

Iako je razlika u njihovim godinama ogromna, Avalon je priznala da je proradila hemija.

On nije skrivao svoje godine.

Odmah me u drugoj poruci upozorio na svoje godine i na činjenicu da ima djece - započela je svoju priču danas 19-godišnja Avalon za britanski Sun.

"Dakle, znala sam za njegove godine i na samom početku mislila sam da ovo neće ići dalje od internet prijateljstva. I on i ja smo tražili nekakav beg od realnosti.

Ali, od prijateljstva na kraju nije bilo ništa. Nakon par meseci dopisivanja, on je odlučio da povuče prvi potez. Seo je u avioni stigao u Lids gde ga je Avalon dočekala.

"Šta da kažem... Pronašli smo se i dve godine posle nikad nismo bili srećniji. Bila je to ljubav na prvi pogled. Znala sam da volim tog čoveka čim sam ga prvi put videla", rekla je Avalon.

Kurir.rs/TheSun/Foto: Ilustracija Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja