LETO JE SVE BLIŽE, CENE I DALJE NIŽE: Uplatite letovanje dok još traju popusti za rane uplate
Foto: Promo

LETO JE SVE BLIŽE, CENE I DALJE NIŽE: Uplatite letovanje dok još traju popusti za rane uplate

Žena -

Jasno Vam je kada pogledate kroz prozor ili zakoračite na ulicu, leto je već na našem pragu. Još malo pričekajte sa brisanjem prašine sa kofera i pakovanjem, ali nikako nemojte sve prepustiti slučaju. U agenciji “1 A Travel” , kao i čitavu deceniju unazad, čekaju vas zanimljive destinacije i izuzetno primamljive ponude.

U toku su i dalje popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama može uštedeti i do 35%, a svima nam to znači, budimo iskreni. Naravno, popularna akcija „dvoje dece gratis“ je i ove godine tu, pa je tako smeštaj u mnogobrojnim hotelima porodičnog tipa, za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe potpuno besplatan, što je za višečlane porodice svakako velika ušteda.

foto: Promo

U mestu Kemer , na Antalijskoj obali, izdvajaju se tri hotela sa izuzetnim popustima za rane uplate od čak 30-35%.

Jedan od njih je hotel Dosinia Luxury resort 5* koji se nalazi u mestu Beldibi, na desetak kilometara od centra Kemera i na oko sat vremena od aerodrome u Antaliji. Hotel je otvoren 2017. godine i ima svoju peščano-šljunkovitu plažu preko puta ulice, na kojoj je besplatn aupotreba ležaljki, peškira i suncobrana. Usluga je All Inclusive, a hotel raspolaže odličnim dodatnim sadržajima poput bazena i spa centra. U ovom hotelu, popust čak 35% na rane uplate.

foto: Promo

Nešto niži, ali svakako primamljiv popust od 30% na rane uplate, imaju hoteli, takođe u Kemeru Grand Ring 5* i Ulusoy Kemer Holiday Club 5* .

Grand Ring 5* se nalazi takođe, u već pomenutom mestu Beldibi, na sopstvenoj, šljunkovitoj plaži, koja se nasipa peskom. Predstavlja pravi hotel koji ćete preporučiti svojim prijateljima i poznanicima, jer je sve baš na nivou na kom treba da bude.

foto: Promo

Svakako, jedva ćete čekati da preporučite nekome i drugi, hotel Ulusoy Kemer Holiday Club 5* , ali je ipak, u pitanju nešto drugačiji tip hotela. U ovom hotelu vas očekuju sobe bungalovskog tipa, okružene prijatnim i raskošnim zelenilom i izuzetan sadržaj za decu svih uzrasta.

foto: Promo

Na vreme posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela, a vi ćete uz veliku uštedu već sada za vas obezbediti savršeno letovanje.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track