Najnovije vesti

NAGOVORILA SAM MUŽA DA SPAVA SA PROSTITUTKOM: Mislila sam da je to rešenje da me ne prevari, a evo šta je on uradio!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNA ISPOVEST

NAGOVORILA SAM MUŽA DA SPAVA SA PROSTITUTKOM: Mislila sam da je to rešenje da me ne prevari, a evo šta je on uradio!

Žena

Analisa Barberi zajedno s psiholozima savetuje čitaoce koji se javljaju zbog problema u vezama, a nedavno joj se javila žena koja je platila prostitutku da bude sa njenim mužem.

 

"Udala sam se za njega kada je on imao 18, a ja 24 godine. Posle venčanja sam saznala da sam jedina žena s kojom je spavao", rekla je ona i dodala da u početku u tome nije videla problem, ali u međuvremenu i njegova braća vode aktivan seksualni život i imali su više partnerki.

 

foto: Profimedia

Njen muž je navodno počeo da im zavidi, a ona se bojala da će je prevariti.

 

"Osim toga, nisam želela da misli da je nešto propustio u životu i da će me napustiti sa 30 ili 40 godina da bi video kako izgleda seks s drugim ženama, kao što je to uradio njegov otac", objasnila je i odlučila da angažuje prostitutku, jer je to samo "posao i ne mogu da se razviju osećanja". Čak je uplatila putovanje u Amsterdam da bi mu tamo našla prostitutku.

 

Međutim, stvari se nisu odvijale onako kako je zamislila.

 

"Rekao je da ništa nije osetio, da je bilo potpuno drugačije i čudno... Ne želi da razgovara sa mnom o tome, jer ga to navodno povređuje", opisala je žena.

 

foto: Profimedia

Barberi i psihoterapeut Demijan Meken smatraju da je odluka u svakom slučaju pogrešna.

 

"Nije neobično da parovi koji su mladi počeli da se zabavljaju i imali su samo jednog seksualnog partnera zapitaju kako izgleda seks s drugima. Jedino što može da ih spreči da to provere jeste komunikacija", kaže Meken. Između ostalog, i o tome kako treba da izgleda seks. Čini se kao da je ona preuzela ulogu vođe, ocenjuje stručnjak. Samo osoba koja je potpuno nesigurna u vezi pokušaće da putem kontrole obezbedi sigurnost.

 

"Ne možete vakicinisati muža protiv preljube tako što ćete ga pustiti da spava s nekim drugim", kaže Barberi.

 

Kurir.rs/Guardian, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...