POTROŠIO JE 10. 000 DOLARA DA POSTANE ŽENA, PA SE PREDOMISLIO: Hoće opet da bude muškarac, a kada čujete pravu istinu, ZAPANJIĆETE SE!
Foto: Pritnscreen/Instagram

NIJE LAKO BITI ŽENA

POTROŠIO JE 10. 000 DOLARA DA POSTANE ŽENA, PA SE PREDOMISLIO: Hoće opet da bude muškarac, a kada čujete pravu istinu, ZAPANJIĆETE SE!

Žena -

Aleksandar ili Arija, ovaj model iz Los Anđelesa koji se upustio u pormenu pola, odlučio je da se predomisli.

Tridesetogodišnji Aleksander je dugo želeo da postane žena, a poslednje tri godine tako je i živeo. Zvao se Arija, uzimao je hormone da bi mu grudi narasle i laserski je uklonio dlake s tela.

Za ovu početnu "investiciju" potrošio je 10.000 dolara, a sada kaže da više ne želi da bude žena.

"Previše je to posla, a ja nemam vremena. Žene se takmiče međusobno da je to nenormalno. Uz sve, za održavanje žena je potrebna novca. Sada radim na izgradnji mišića grudnog koša da bi sakrio grudi koje su mi porasle. Srećniji sam kao muškarac jer kada sam transrodna osoba to je jako stresno", rekao je Aleksander.

Ova tridesetogodišnji model je objasnio da Arijana i Aleks imaju dva jako različita života.

"Ja nisam neko ko živi u kutiji i ne dozvoljavam polnim normama da mi govore šta da radim ili ne radim, ili da me to pomeri sa mog mesta u društvu. Ljudi znaju da budu okrutni, misle da lažem, ali zaista sam verovao da sam žena zarobljena u muškarcu. Sada svi komentarišu moje veće grudi", rekao je objašnjavajući da sada podjednako predano radi i na svom duševnom miru i ne planira da se operiše da bi se rešio grudi.

Kurir.rs/Dajili mejl/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ANDREJA PEJIĆ SNIMILA VIDEO U WC: Nastala potpuna pometnja na Instagramu, a kad čujete uz koji hit je zaplesala gola...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track