TRETMAN PENISOM ZA PODMLAĐIVANJE: Poznata glumica otkriva recept mladolikog izgleda!
Foto: Profimedia

savet za žene

TRETMAN PENISOM ZA PODMLAĐIVANJE: Poznata glumica otkriva recept mladolikog izgleda!

Žena -

Navikli smo da se žene podvrgavaju različitim tretmanima ne bi li zadržale mladolik izgled, ali ovo nismo mogli da predvidimo.

Poznata glumica Sandra Bulok koja je ozbiljno zagazila u šestu deceniju, ali na njenom licu nema bora koje bi to potvrdile i to sve zahvaljujući tretmanu penisom.

Gostujući u poznatom šou programu kod Elen DeGeneres, glumica koja ima 53 godine otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda.

Kada su počele priču o tome kao njeno lice sija, glumica je rekla da je tretman toliko dobar da će svi poželeti da odu kod kozmetičara i traže da im da "penis".

Sandra Bulok nije jedina od poznatih dama koja je fan ovog tretmana, jer se on dopada i njenoj koleginici Kejt Blanšet. Naziv ovog tretmana potiče od seruma koji se nanosi na lice, a napravljen je od kože Korejskih beba.

Ovaj tretman izvodi se u specijalnim salonima i košta 515 evra, podrazumeva mikroigle, čišćenje lica, hemijski piling i magični serum koji se pravi od odstranjene kože Korejskih beba koje su obrezane. Tretman treba da generiše kolagen i elastin kako bi vam koža bila sveža. U ovom trenutku tretman je dostupan samo u Americi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track