VRUĆINA I ARTRITIS: Žene i muškarci širom sveta OVAKO rešavaju ove tegobe tokom toplih dana!
Foto: Promo

VRUĆINA I ARTRITIS: Žene i muškarci širom sveta OVAKO rešavaju ove tegobe tokom toplih dana!

Žena -

Ako imate problem sa artritisom, onda vrlo dobro znate koliko leto i toplo vreme mogu da pojačaju bolove i neprijatnost u rukama – pogledajte OVDE šta vam može pomoći da umanjite, a nekad čak i potpuno eliminišete tegobe.

Rukavice za artritis sa nitima bakra su potpuno otkrovenje za sve one koji su ih probali! Nemojte da odustajete ako ste probali bezbroj krema i gelova koji vam nisu pomogli, jer ovim rukavicama je zadovoljan ogroman broj muškaraca i žena širom sveta. One su neverovatno komforne za nošenje, pa čak i leti. U njima nije vrućina, a prsti su otvoreni. S obzirom na materijal od kog su napravljene i vlakna bakra koja u sebi imaju, one otklanjaju umor u rukama, smanjuju bolove i poboljšavaju pokretljivost. Sada ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SNIŽENOJ CENI od 890 rsd!

foto: Promo

Osim što pozitivno utiču na cirkulaciju, ove rukavice mogu pomoći i onima koji imaju problem sa kožnim oboljenjima s obzirom na činjenicu da ubrzavaju zarastanje rana i regeneraciju kože.

Pogledajte u sledećem videu kako izgledaju:

Iskoristite HIT CENU i odmah poručite svoj par ruklavica za artritis. Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track