POGLED KOJI ODUZIMA DAH: Plaža koja ima parče mira za svakoga i neverovatan šareni svet ispod površine mora
Foto: Promo

POGLED KOJI ODUZIMA DAH: Plaža koja ima parče mira za svakoga i neverovatan šareni svet ispod površine mora

Žena -

Na peščanom žalu dugom skoro dva kilomatra, na najvišem delu Makadi zaliva, smešten je lepo uređeni kompleks Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park 5* . Prdeivni zaliv Makadi se nalazi na udaljenosti od 35 km od centra Hurgade, koliko je otprilike udaljen i od aerodroma Hurgada.

Osim pogleda koji se pruža na brojne lagune, sa tog uzvišenog dela zaliva, posebnu prirodnu naklonost predstavlja i koralni sprud koji se nalazi u neposrednoj blizini. Zaljubljenici u ronjenje i podvodni svet, pontonom dolaze do grebena oko kojeg sve vrvi od šarenih korala, riba i drugih morskih bića. Bilo da jedva čekate svoj novi zaron ili da je ovo prvi put da ćete staviti masku i disaljku i iskusiti snorkeling, čeka vas nezaboravno iskustvo .

foto: Promo

Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park 5* se sastoji od glavne zgrade, aneks zgrade i bungalova. U njima je raspoređena 501 smeštajna jedinica, od kojih svaka ima balkon ili terasu i delimičan ili direktan pogled na more. Bungalovi su nešto veći u odnosu na standardne sobe, a sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, sef, LCD TV, fen…

Gosti hotela će uživati u peščanoj plaži dugoj 1800 m, koja obuhvata više manjih laguna i koja je dovoljno velika da svako može da nađe malo privatnosti ukoliko mu je potreban potpun mir i kvalitetan odmor. korišćenje ležaljki i suncobrana, za goste hotela, naravno je besplatno. Za one najmlađe, tu je dobar aqua park, ali i igralište, a i svi zajedno mogu uživati u upoznavanju morskog sveta Crvenog mora, jer je prilika izuezetna ako provode svoj letnji odmor baš u ovom hotelu.

foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive, a gostima je , osim glavnog restorana, na raspolaganju i više a la carte restorana, poput italijanskog, orijentalnog i onog za ljubitelje morskih specijaliteta.

Teško da možete naći manu našem predlogu, ali ako vam se kojim slučajem ne dopadne Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park 5* , svakako nemojte odustati od predivnog Makadi Bay-a ili same Hurgade , jer je Egipat svakako nešto što morate da vidite i doživite, a ne da vam o tome pričaju. Ako ste već bili, ne moramo mnogo da se ubeđujemo, znate da želite da ponovite.

foto: Promo

Ponudu za letovanje u Egiptu , ali i na drugim destinacijama, poput Turske , Kipra i Malte , pogledajte na zvaničnom sajtu turističke agencije 1 A Travel .

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track