ZGODAN I NEOPHODAN: Evo ko je taj koji najbolje čisti prozore u celom gradu!
Foto: Promo

ZGODAN I NEOPHODAN: Evo ko je taj koji najbolje čisti prozore u celom gradu!

Žena -

Ima li tih koji vole da tegle za sobom gomilu krpa, tečnosti za ribanje, kofe vode i onda satima peru prozore koji često na kraju ne budu onoliko čisti koliko ste energije utrošili? Pogledajte OVDE u kako ON to radi!

On čisti prozore bolje nego što ste vi do sada – ČISTAČ STAKLA SA PRSKALICOM! Ova moćna “alatka” će vam pomoći da za tili čas sredite sve prozore i/ili čak i izloge i auto ako za to imate potrebe.

Zašto je poseban? Zato što u njemu imate sve što vam je potrebno: rezervoar (koji je u isto vreme i drška) u koji sipate vodu ili bilo koju drugu tečnost kojom čistite prozore, prskalicu da je raspršćete taman koliko je potrebno i bez potapanju ruku u vodu, gumu kojom čistite i skidate tečnost. Iskoristite SNIŽENJE i danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručite po fantastičnoj ceni od samo 490 din!

foto: Promo

Ovo je nešto što svaki dom jednostavno mora da ima. Zato odmah poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE i olakšajte sebi ovaj često dosadan, zamoran i dugotrajan posao.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track