SWIM UP SOBE U HOTELU IC SANTAI FAMILY RESORT: Kako vam zvuči buđenje uz kafu i skok u bazen?
Foto: Promo

SWIM UP SOBE U HOTELU IC SANTAI FAMILY RESORT: Kako vam zvuči buđenje uz kafu i skok u bazen?

Žena -

IC Santai Family Resort 5* nalazi se na oko 7 kilometara udaljenosti od Beleka . Od aerodroma u Antaliji udaljen je nekih tridesetak kilometara ili oko petnaest minuta vožnje. Jedan je od hotela i dobro poznatog lanca IC Hotels, koji uživaju odličan imidž.

foto: Promo

Iako se IC Santai Family Resort 5* se ne ubraja u novije hotele u Beleku, neophodno je pomenuti da je u ovaj hotel ulagano u renoviranje nekoliko godina unazad, kako bi se očuvao renome samog hotela, ali svakako i lanca, čije ime garantuje kvalitet.

Retkost je ovako lepa plaža na obali Antalijske rivijere – tri stotine metara peščane plaže koja je okružena borovima koji daju prirodni hlad, svežeg mirisa i uz muzičku pratnju stanovnika šume. Plaža je u posedu hotela, pa je korišćenje suncobrana, ležaljki, dušeka i peškira besplatno za goste hotela.

foto: Promo

Osim glavnog restorana Jasmin, u kojem se svakodnovno poslužuje doručak, ručak i večera po principu samousluživanja, hotel raspolaže sa čak još pet a la carte restorana, u kojima je jednom u toku sedmodnevnog boravka, uz prethodnu rezervaciju (8 evra po osobi), moguće pojesti ukusan obrok iz asortimana italijanske, meksičke, azijske ili domaće, turske kuhinje. Osim nabrojanih restorana, u hotelu postoji još šest barova.

foto: Promo

Poseban restoran je namenjen deci, koja osim toga, imaju i privilegiju da se zabavljaju u dečijem klubu, na igralištu, u parku prirode, na dečijem bazenu ili u akva parku sa šest tobogana ili u igraonici. u društvu svojih roditelja, najmlađi mogu učestvovati i u drugim vidovima zabave poput različitih sportova na terenima ili u vodi, u dnevnim i večernjim animacijama, fitnesu, pikadu, bilijaru, boćanju...

foto: Promo

Odličan Spa centar, u kom možete uživati u čarima turskog kupatila, sune, vitamin bara i đakuziju, još jedna je od prednosti IC Santai Family Resort 5* .

Sve je navedeno i nekako očekivano u hotelu sa pet zvezdica, zar ne? Ali, da li ste očekivali da vam hotel između svih regularnih tipova soba, ponudi i one koje imaju direktan izlaz na privatni bazen... Swim Up sobe su vrhunac hedonizma, gde vam je pružena prilika da nakon buđenja uskočite u bazen, dok se kafa ne rashladi toliko da bude prijatna za letnje jutro. U ponudi su manje ili veće swim up sobe u zavisnosti od broja gostiju i koliko komoditeta neko zahteva.

foto: Promo

Za detaljne informacije o ovom hotelu, drugim hotelima u Turskoj , ali i na drugim destinacijama poput Malte , Kipra ili Egipta , možete se uputiti na zvaničnom sajtu turističke agencije 1 A Travel .

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track