VAPAJ SRPKINJE KOJA JE SAMA SEBI UNIŠTILA BRAK: Prevarila sam muža sa Jovicom inspektorom i čovekom iz Brčkog, pa sam ga smestila u LUDNICU! Kako da ga vratim...
Foto: Shutterstock

TRAŽI POMOĆ

VAPAJ SRPKINJE KOJA JE SAMA SEBI UNIŠTILA BRAK: Prevarila sam muža sa Jovicom inspektorom i čovekom iz Brčkog, pa sam ga smestila u LUDNICU! Kako da ga vratim...

Žena -

Jedna žena iz Srbije napravila je pakao od svog i suprugovog života, vođena strahom i nagovorom porodice. Neimenovana žena je svoju dušu otvorila na Fejsbuku i zatražila pomoć nakon što je uništila divan brak koji je trajao 13 godina, a suprugu učinila nešto što ni najgori neprijatelj verovatno ne bi učinio.

Njenu ispovest vam prenosimo u celosti:

"Molim za pomoć. Živela sam 13 godina sa mužem, ništa mi nije falilo u životu, borio se za nas, a onda sam ga prevarila sa Jovicom inspektorom i jednim čovekom iz Brčkog", započinje svoju priču žena. Ona kaže da je potom pobegla u Sombor kod oca.

"Tada je moj muž ispao čovek i doveo mi našeg sina, a ja sam, po nagovoru svoje sestre i drugih, namestila mužu da otmu našeg sina na granici, i namestila sam mu godinu i po dana robije za nasilje i dobio je zabranu prilaska", objašnjava žena i dodaje da nije tačno da ju je muž zlostavljao.

"Sve sam to uradila po nagovoru sestre da bih ga uništila. Od mog odlaska moj muž je završio na psihijatriji u Brčkom, izgubio dosta novca, stan, nameštaj i sve oko sebe", objašnjava ona.

"Ne može da dođe sebi. Našeg sina nije video pet meseci! Ja svaki dan plačem jer ne može da ga vidi još godinu i po jer sam mu zatvor namestila u Somboru", navodi neimenovana žena.

Ona kaže da ni sama ne zna zašto je sve ovo uradila i zašto je uopšte prevarila supruga.

"Sada se bojim da će se ubiti i mojom krivicom naš sin će ostati bez oca, jer sam mu ja nanela veliko zlo. Zato vas molim, želela bih da se vratim mužu, ali ne znam kako. Samo da se ne ubije, i mene da ne ubije jer sam mu uništila život."

Ona je u potresnom statusu na Fejsbuku navela i da je lagala u policiji i u Srbiji i u Brčkom, a sve to na nagovor familije.

"Sada ne znam kako to da ispravim, samo da moj sin ne ostane bez oca koji mu je kupio uvek šta želi i za nas se borio krvavo", navela je žena na kraju ispovesti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Alo/Foto Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track