Najnovije vesti

SAVETI ZA ZDRAVIJI ŽIVOT Ljiljana Stanišić: Idite na posao biciklom!
Foto: Vladimir Šporčić

Trening do radnog mesta

SAVETI ZA ZDRAVIJI ŽIVOT Ljiljana Stanišić: Idite na posao biciklom!

Žena -

Bicikl postaje sve popularnije sredstvo prevoza jer je pristupačno, lako dostupno, a u gradskim gužvama često i brže nego vožnja automobilom.

Bicikl je i ekološki prihvatljiv, pa osim dobrog delovanja na vozača, on deluje dobro i na celu okolinu. U Beogradu se sve više ljudi odlučuje da na posao ide dvotočkašem. Jedna od njih je i novinarka Ljiljana Stanišić. Ona kaže da je vožnja bicikla nešto najbolje što je mogla da učini za svoje zdravlje, pa sa njim ide i na posao, ali ga i sa užitkom vozi i rekreativno.

foto: Vladimir Šporčić

- Vožnja bicikla je zdravlje na dva točka. To pomaže mršavljenju, podiže tonus mišića i ono što je ženama najvažnije -podmlađuje. Doduše, postoje i mnogo jači razlozi da se latite dvotočkaša i ubacite vožnju bicikla u svakodnevnu rutinu. Vreme ne može biti bolje, zato je moj savet da sebe obradujete sa jednim dvotočkašem i da koliko vreme posluži okrećete pedale . Verujte osećaćete se zdravije, a i lepše ćete da spavate. Otkako na posao idem biciklom, osećam se lepše, brže stižem i srećnija sam - kaže novinarka Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track