IMA 9 GODINA I ŽIVI ŽIVOT BOGATAŠICE: Slika se sa gomilom novca i vređa siromašne! A zbog OVE objave njena majka je ostala bez posla! (FOTO,VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

ŠOKIRALA SVE

IMA 9 GODINA I ŽIVI ŽIVOT BOGATAŠICE: Slika se sa gomilom novca i vređa siromašne! A zbog OVE objave njena majka je ostala bez posla! (FOTO,VIDEO)

Žena -

Devojčica Lil Tej ima devet godina, a već je poznata i zarađuje zahvaljujući Instagramu, Tviteru i Jutjubu. Ona se svakodnevno fotografiše u izdanjima u kojima ističe luksuz i bogatstvo, a vulgarnim objavama šokira pratioce.

Na društvenim mrežama se svakodnevno fotografiše i snima u luksuznim kućama, sedeći za volanima skupocenih automobila i noseći najskuplju odeću.

Flexing since day 1. ??

A post shared by LILTAY (@liltayu) on

Ku.vo, upravo sam kupila Lambordžini, svi vi se.onje si ne možete priuštiti ovo s.anje! Imam samo devet godina, najmlađa sam influenerka veka, po.erem se na vas glupu sirotinju! Što ste vi napravili od svojih života?? Svi ste vi samo siromašni i ljubomorni na mene, izgovorila je devetogodišnja Instagram zvezda u jednom od mnogobrojnih videa u kojima ismeva siromašne ljude.

Ali, jedan snimak nje u automobilu gde psuje siromašne koju je objavila na Instagramu, njenu majku Angelu Tian koštalo je posla. Naime, automobil u kojem je sedela pripadao je šefu njine majke. Angela je zamolila šefa da njena ćerka malo sedne u njegov Mercedes Benz 500 SL. Nije bila svesna da je Lil iskoristila priliku kako bi snimila provokativni video.

Svi ste propale siromašne ku.e, ne možete si priuštiti ovo kao ja, 'hejteri' mogu od.ebati od mene", rekla je u spornom videu Lil držeći gomilu novca u rukama.

Njena majka, koja je do tada radila kao agent za nekretnine, dobila je otkaz kada je video javno objavljen, što se njenom šefu nije svidelo.

"Kad smo saznali za ovu aktivnost, morali smo je otpustiti, video njene kćerke sramota je za celu firmu - izjavio je Džim Lev iz njene firme.

Taj nsimak koštao ju je gubitka velikog broja pratilaca. Broj njenih obožavatelja na Instagramu s dva miliona pao na samo 47 hiljada.

Kurir.rs/24.hr/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track