REVOLUCIONARNI GEDŽET IZ JAPANA Perite sudove s osmehom!
Foto: Profimedia

Konačno

REVOLUCIONARNI GEDŽET IZ JAPANA Perite sudove s osmehom!

Žena -

Opušteno Više ne morate da navlačite gumene rukavice ili da oštećujete sudove ređajući ih u mašinu za pranje

Izgleda šašavo, ali funkcioniše... Ručni perač sudova
Izgleda šašavo, ali funkcioniše... Ručni perač sudovafoto: Profimedia

Da li spadate među one koje mrzi da peru sudove i do poslednjeg časa čekaju da se sudopera napuni pre nego što se gomila neopranog posuđa sruši na pod? Ili ste možda među onima koji svaki put razbiju čašu ili tanjir pri ređanju posuđa u mašinu za pranje sudova?

Ukoliko je tako, više ne morate da bežite od famoznog pranja sudova!

Punjiva baterija

Tu je ručni perač sudova, gedžet koji su osmislili Japanci, a koji će umesto vas obaviti teži deo posla. Naime, u pitanju je gedžet koji ima punjivu bateriju i koji sam pere tanjire, šolje, pa čak i štapiće za jelo, nakon što ih pravilno postavite. Na vama je samo da se pobrinete da u ručnom peraču sudova ima dovoljno deterdženta i da ga postavite pod vodu kako bi se pranje što pre obavilo. Perač okreće sam sudove i pomoću četki i sunđera pere i skida prljavštinu i ostatke hrane. Sastoji se od takozvane veštačke šake čiji se prsti fiksiraju za posuđe pre nego što započne proces pranja.

Pere i činije i šolje... Baterija drži sat vremena
Pere i činije i šolje... Baterija drži sat vremenafoto: Profimedia

Čuva ruke i kožu

- Ručni perač sudova može da pere tanjire različitih obima i oblika. Naš proizvod će vam sačuvati ruke i ne morate da brinete o eventualnom oštećenjima kože ili alergijama. Za svaki tanjir mu je potrebno tri do 10 sekundi - navela je kompanija, koja prodaje perač preko interneta. Gedžet je u potpunosti vodootporan i nema straha da će izazvati kratak spoj. Baterija ima kapacitet za sat vremena pranja. Cena ručnog perača sudova je oko 68 evra. A. Petrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track