KADA SE NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU PRETVORI U PAKAO: Ove žene su odbile prosidbu na najgori mogući način! Muškarci su hteli u zemlju da propadnu!
Foto: Profimedia

užas

KADA SE NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU PRETVORI U PAKAO: Ove žene su odbile prosidbu na najgori mogući način! Muškarci su hteli u zemlju da propadnu!

Žena -

Za većinu parova, prosidba je romantičan događaj koji žele da podele s porodicom i prijateljima.

Drugima, stvari baš i ne idu po planu. Ljudi iz celog sveta priznali su šokantne razloge zbog kojih su odbili prosidbu i anonimno ih podelili na internetu.

"Dečko me zaprosio jer sam trudna. Rekla sam NE, jer želim venčanje zato što smo spremni na to, a ne zato što nam je beba na putu."

"Zaprosio sam devojku, a ona me odbila misleći kako samo želim seks. Tada sam shvatio da i nema ništa bolje za ponuditi."

foto: Profimedia

"Bili smo zajedno mesec dana kada me zaprosio. Rekla sam NE i on je raskinuo sa mnom. Nekoliko nedelja kasnije, videla sam na Fejsbuku da se verio… Njegova verenica nosila je isti prsten koji je ponudio meni."

"Zaprosio sam svoju devojku i ona me odbila, ali i dalje smo zajedno. Osećam se zbunjeno. Šta sad?"

"Moja bivša je odbila jer joj se nije svideo prsten. To me dotuklo, ali sada vidim da sam time osvojio džekpot. Bila je tako plitka."

foto: Profimedia

"Najgori trenutak u mom životu bila je prosidba moje bivše koja me odbila. Stvar je bila tim gora jer sam je zaprosio u javnosti. Ako ikad više izvadim prsten za neku devojku, to će biti u intimnom okruženju."

"Dečko me zaprosio preko telefona. Odbila sam jer želim da se ipak malo više potrudi. U vezi smo na daljinu, ali kako ću reći ljudima da me zaprosio preko telefona?! Nije romantično."

"Danas sam zaprosio devojku. Rekla je NE, a zatim mi priznala kako ima seks s mojim najboljim prijateljem… Vreme je da legnem i umrem."

foto: profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track