IMAM DIVNOG MUŽA, ALI SE I DALJE SEĆAM PIJANE NOĆI SA NJOM: Biseksualka odrasla u religioznoj porodici, udala se, pa suprugu predložila nešto LUDO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

IMAM DIVNOG MUŽA, ALI SE I DALJE SEĆAM PIJANE NOĆI SA NJOM: Biseksualka odrasla u religioznoj porodici, udala se, pa suprugu predložila nešto LUDO!

Žena -

Žena odgojena u religioznoj porodici nikad nije smogla snage da prizna da je biseksualka.

Udala se za muškarca s kojim je mislila sve da zaboravi i živi normalan život. Sve promenila jedna noć, pa je zatražila savet.

"Imam divnog muža, ali nikad neću zaboraviti noć u kojoj sam imala seks s devojkom. Bila sam pijana, ali činilo se skroz prirodno. Meni je 25, a suprugu 26 godina. Venčali smo se pre tri godine. Moji roditelji su vrlo religiozni i strogo se protive seksu pre braka. Još od svoje 14 godine znala sam da me privlače oba pola, a žene čak i malo više. Nadala sam se da će se to promeniti. Posle svog 18. rođendana, izašla sam u noćni klub s prijateljima i to je bilo prvi put da sam doživela takav izlazak. Svidela mi se muizka i način na koji je uticala na mene. Posle nekoliko pića, plesala sam s prijateljima kada mi je za oko zapela prekrasna devojka koja me posmatrala. Zamolila me za ples i na kraju smo očijukale i ljubile se celu noć. Nakon toga smo se zaputile u njen stan, gde smo provele vrlo seksi vreme."

foto: profimedia

Ona je tada imala 21 godinu. Bila je to najbolja noć u mom životu, bez konkurencije, ali sam joj rekla kako se ne možemo viđati. Moji bi poludeli na samu ideju da sam lezbijka. Trudila sam se da zaboravim na nju, ali ona je i dalje u mojim snovima. Nadala sam se da ću jednoga dana pronaći pravog muškarca za sebe i mislila sam da jesam kada sam upoznala supruga. Nisam bila samo zaljubljena, već u sedmom nebu jer se činilo da mi se život konačno složio. Sve je bilo briljantno na početku, ali osećam da mi više nije seksualno privlačan. Prisećam se one devojke iz kluba. Znam da nekako moram preispitati svoje snažne osećaje prema ženama, možda u nekoj vrsti trojke. Kako da objasnim suprugu da se želim seks s devojkom?", pitala je.

Stručnjak joj je dao savet:

"Ako ga iskreno voliš, je li fer da ga prisiljavaš na seks utroje s drugom ženom samo kako bi ti preispitala vlastitu seksualnost? Najpre se fokusiraj na popravak seksualnog života s njim. Faza medenog meseca očito je završila, no to ne znači da je sve gotovo. Možda njemu samo treba duže da nauči kako treba sa ženama. Uputi ga u stvari koje te pale. Ako to ne upali, barem ćeš znati da si pokušala, a onda je vreme da staviš karte na sto.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track