SAVETI ZA ŽENE ZLATA VREDNI:  Ovako ćete na najlakši način imati savršene USNE, NOKTE, TREPAVICE... Svaki muškarac će se okrenuti!
Foto: Profimedia

POSLUŠAJTE

SAVETI ZA ŽENE ZLATA VREDNI: Ovako ćete na najlakši način imati savršene USNE, NOKTE, TREPAVICE... Svaki muškarac će se okrenuti!

Žena -

Ovi trikovi za lepotu osvajaju sve na društvenim mrežama, nudeći alternative hirurškom ulepšavanju.

Zaboravite na plastične hirurge i skupu šminku - sve što je potrebno da izgledate fenomenalno i ostavite svet bez daha, imate već u svojoj kući.

Pogledajte ove sjajne ideje za koje smo potpuno sigurni da će postati deo vaše svakodnevne rutine šminkanja.

1. Pasta za zube i soda bikarbona protiv mitisera

Ako ste umorni od mitisera u T-zoni, pomešajte malo paste za zube sa sodom bikarbonom. Koristite novu četkicu da nežno trljate ivicu brade, nos i čelo nekoliko minuta. Onda isperite toplom vodom. Ova mešavina čisti kožu od mitisera i viška masnoće. Pasta za zube možda neće odgovarati osobama sa osetljivom kožom. Ako dobijete osip ili svrab, odmah prekinite sa korišćenjem.

foto: Shutterstock

2. Punije usne

Povećanje usana, sa svim tim iglama i krvi, može svakog da uplaši. Međutim, postoji jednostavan trik da učinite svoje usne punijim: uzmite viljušku i nežno bocnite usne. Ovo će povećati cirkulaciju krvi i učiniti da izgledaju veće. Onda nanesite karmin ili sjaj za usne.

3. Jednostavna tehnika skraćivanja šiški

Ako nemate vremena da posetite frizera, možete i same da skratite šiške kod kuće. Odvojte deo koji želite da skratite, malo ga uvrtite i isecite. Sad još samo malo štricnite kako bi vaše šiške bile savršenog oblika.

foto: Profimedia

4. Uskladite sjaj za usne sa lakom za nokte

Ovo je jedan od najboljih i najlakših trikova. Svi želimo da savršeno uskladimo boje na noktima i usnama. Ipak, šta ako nemate pri ruci lak odgovarajuće boje? Koristite umesto njega ruž ili sjaj za usne. Nanesite na svaki nokat, a onda prekrijte sa dva sloja bezbojnog laka. Gotovo.

5. Kako da izgledate sveže ujutru

Svima nam se ovo desilo: neprospavana noć zbog učenja ili plača dece dovodi do stvaranja tamnih krugova ispod očiju ujutru. Dovoljno je da nanesete da beli ili bež ajlajner na vodenu liniju oka i odmah ćete izgledati sveže i odmornije!

foto: Profimedia

7. Podignut konjski rep

Ako želite konjski rep kao iz šezdesetih godina, stavite dve ukosnice ispod njega kako biste ga podigle.

8. Smanjenje crvenila od bubuljica

Neočekivana bubuljica je uvek problem. Koristite kapi za oči kako biste smanjili crvenilo i oticanje. Stavite jednu ili dve kapi na tufer ili štapić za uši i pritisnite ga na bubuljicu. Ostavite nekoliko sekundi, a onda uklonite. Bubuljica će biti manje crvena i otečena.

foto: Profimedia

9. Uvijanje trepavica uz pomoć fena

Da bi vam uvijene trepavice duže stajale, koristite fen. Zagrejte njime uvijač za trepavice, sačekajte da se malo ohladi i onda ga koristite na uobičajen način.

10. Elastične gumice za savršen manikir

Želite savršen "frenč"? Uzmite elastičnu gumicu i prekrijte nokat, ostavljajući vrh nokta slobodnim za drugu boju.

foto: Promo

Kurir.rs/Fokuzz, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track