KAKO DA GRUDI IZGLEDAJU VEĆE: Jeftinije od UGRADNJE SILIKONA + BEZ bola!
Foto: Promo

KAKO DA GRUDI IZGLEDAJU VEĆE: Jeftinije od UGRADNJE SILIKONA + BEZ bola!

Žena -

Nije ugradnja silikona jedini način da vaše grudi dobro izgledaju u dekoltiranoj haljini – pogledajte OVDE šta još postoji!

Vaše grudi mogu da izgledaju veće nego što jesu, da budete zadovoljniji njima i time kako vam stoje otvorenije majice i haljine i to zahvaljujući ulošcima za grudnjak Pump it Up! Lako se stavljaju, udobni su, ne žuljaju i ne iritiraju vam kožu. Oblikuju vaše grudi i čine da izgledaju za pola do 2 broja veće, pa su vrlo korisni kada želite da obučete majicu ili haljinu sa većim dekolteom. Uvek ih možete ponovo „izduvati“ ili učiniti većim. A danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 nude po HIT CENI od 990 rsd!

foto: Promo

Kako se koriste? Pre nego što se postave ispod grudi, treba ih napumpati do željene veličine. Na ulošku je potrebno pritisnuti plastični kružić, a potom pritiskati „jastučić“ na ulošku sve dok se ne naduva koliko vam je potrebno. Pogledajte u sledećem videu:

U pakovanju dobijate 1 par uložaka u bež boji.

Ne propustite ovu priliku i poručite svoj par Pump it Up uložaka za grudnjak za uvek savršeno poprsje! Pozovite na broj 011/6 888 999 ili poručite online OVDE.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track